Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Consumentenacties

Wil je jouw klanten een beloning geven als dank voor het lokaal shoppen? Jouw klanten, zij shoppen immers bij jou. Zet deze klanten eens goed in het zonnetje met een passende consumentenactie.  Wij van Partyhome Verhuur & Entertainment zorgen voor net dat beetje extra beleving! Ook wanneer je jouw winkel of winkelcentrum leuk in de kijker wilt zetten.

Bekijk onze acties hieronder of laat een consumentenactie op maat maken 😀

Entertainment en promotie voegen wij samen tot een consumentenactie 

Met een consumentenactie moet je de klant kunnen bedanken voor het lokaal shoppen. Hierbij is professioneel entertainment weer van groot belang. Door deze kenmerken te combineren, krijg je weer promotie voor je winkel of winkelcentrum. 

Enkele succesvolle acties zijn: “Kraak de Kluis” of het “Wheel of Love”. Een laagdrempelige actie, waarbij de consument prijzen kan winnen, als bedankje voor het lokaal shoppen. 

Consumentenacties op maat en geheel passend 

Ons motto luidt: “Jouw wens is onze uitdaging”. Dit geldt ook voor consumentenacties op maat en dus geheel passend bij jouw bedrijf of winkelcentrum. Hiervoor kun je terecht bij ons terecht! Wil je een nieuw product goed in de spotlight zetten, een grote eyecatcher voor jouw zaak of een passende actie? Wij van Partyhome zetten jouw wensen en ideeën met veel passie en plezier, om in realiteit. Laat dan ook gerust je wensen horen en neem contact met ons op.

Waarmee ga jij ons uitdagen…?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2