Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Vaderdag entertainment

Vaderdag is één keer per jaar dé dag dag waarop alle vaders in het zonnetje gezet mogen worden. Partyhome Verhuur en Entertainment hebben vele leuke en bovenal verrassende opties in de vorm van Vaderdag entertainment. Naast de standaard diensten en acties creëren ze ook veel entertainment op maat. Neem daarvoor vrijblijvend contact op.

Vaderdag vieren we in Nederland altijd op de derde zondag van juni. Dit is dan ook dé dag waarop we alle vaders eens goed in het zonnetje zetten. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben daarvoor leuke mogelijkheden voor het inzetten van Vaderdag entertainment.

Entertainment voor Vaderdag, lekker verrassent

Voor alle vaders is Vaderdag een sfeervolle dag. Maar wist je dat het erg slim is om als winkelcentra hierin mee te gaan? Ook Vaders komen gezellig bij je shoppen en kun je daarmee juist op die dag extra in het zonnetje zetten.

Zo verzorgt onze karikatuur tekenaar voor verrassende blikken. Want hoe leuk is een persoonlijke karikatuur van je vader. Ook onze unieke Love Globe is een schot in de roos voor Vaderdag.

Muzikaal Vaderdag entertainment

Ook wanneer je kiest voor een sfeer verhogende inzet scoor je direct. Zo is onze DJ mobiel erg succesvol en gaan Vaders lekker dansen met de Dixieband of Mixie band.

Laat ons je wensen horen, dan maken wij ze realiteit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2