Partyhome Verhuur en Entertainment
(163 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attractieverhuur

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment zijn al diverse jaren een van dé attractieverhuur bedrijven van Brabant en Limburg. Met een ruime keuze aan attracties weten wij groot en klein te verrassen. Niet alleen in deze twee provincies! Nee, je kunt bij ons een attractie huren voor in héél Nederland. Zo hebben we enkele exclusieve attracties die we verhuren. Wat te denken van de bierfles rodeo of dé opblaasbare sneeuwbol. Laat je verbazen door ons brede aanbod met persoonlijke service!

Attractie huren voor een evenement

Van evenementen, festivals tot buurtfeesten en familiedagen, onze attracties kom je overal tegen. Door de grote veelzijdigheid weten we jong en oud te verrassen als attractieverhuur bedrijf. Laat ons je doelgroep en wensen horen, dan maken wij er een leuk pakket van. Zo kunnen we ook een zeskamp organiseren voor je voetbalvereniging, of een complete teambuilding.

Naast de attracties verzorgen we ook sfeervol en bovenal ludiek entertainment. Van clown tot presentator en van goochelaar tot Kerstman. Zo zie je maar, we zijn een veelzijdige attractieverhuur bedrijf die van alle markten thuis is.

Diverse sport attracties te huren in Brabant

Een attractie huren in Brabant kan op diverse manieren, ook sport gerelateerd. Zo hebben we diverse lange opblaasbare stormbanen van 9 tot maar liefst 100 meter lang. Maar kunnen we je ook uitdagen met een sportieve voetbal attractie huren. Tijdens de zomer verhuren we ook diverse spetterende waterattracties. Een buikschuifbaan, zeephelling tot complete tobbedansbaan of rodelbaan. Wat je sportactiviteit ook is, wij hebben altijd een passende sport attractie om te huren.

Attractieverhuur Brabant met lage prijs

Het huren van een attractie moet laagdrempelig kunnen zijn. Daarom kun je bij ons naast persoonlijke service ook een scherpe prijs verwachten. Zo huur je al een springkussen vanaf € 50,- incl. btw en is een grote stormbaan huren al mogelijk vanaf € 160,- incl. btw

Laat ons je wensen horen, dan doen wij de rest. “Jouw wens is onze uitdaging”!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2