Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Entertainment

Of je nu op zoek bent naar een kindershow, doldwaze clown, goochelaar, seizoensentertainment of een compleet verzorgd programma. Partyhome maakt van jouw activiteit een groot succes! Een kinderfeest, evenement, familiedag, winkelcentrum, open dag of andere activiteit. Wij denken graag met je mee.

Maak van jouw feest of evenement een succes door professionele entertainers te huren

Professionele entertainers zorgen net voor dat beetje extra op jouw speciale dag. Bij Partyhome Verhuur en Entertainment hebben wij vele jaren ervaring met het verblijden van mensen met onze entertainmentshows.  Zo beoordelen eerdere klanten ons entertainment met een dikke 9 voor onze service, en daar zijn wij meer dan trots op!

Entertainment van Partyhome: een breed en uitgebreid assortiment!

De entertainers van Partyhome zijn professionals met ervaring binnen verschillende soorten gelegenheden zoals bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften en meer. Naast de welbekende goochelaars en clowns heeft Partyhome ook een aanbod aan bekende tv-persoonlijkheden. Denk aan Brandweerman Sam, Bert & Ernie of de Smurfen. Ook Buurman & Buurman kunnen hun opwachting maken op jouw feest of evenement. Wellicht de perfecte keuze voor jouw buurt- of straatfeest! Daarnaast biedt Partyhome ook zogenaamd seizoensentertainment. Een kerstman op je kerstfeest, een paashaas voor Pasen of een heks met Halloween. Of wat te denken aan Valentijn- of moederdag entertainment? Er is meer mogelijk dan je zou denken!

Ook entertainment in de vorm van een show is mogelijk. Zo kun je ook een kindershow boeken waarbij kinderen écht op het punt van zijn of haar stoel zitten. Maar kun je onze entertainers ook zomaar tegenkomen in de theaters op een show op maat.

Wil je er liever een springende dag van maken? Bekijk dan ook zeker eens onze springkussens welke goed te combineren zijn met entertainment. Ga je liever meer uitdaging aan? Zoek dan een leuke stormbaan, klimwand of rodeostier op onze attractieverhuur pagina.

Professioneel entertainment boeken

Wil jij net dat verschil maken en een entertainer inhuren? Dan kan een keuze soms erg lastig zijn, maar daarbij helpen wij jou graag. Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. Regelmatig leveren wij maatwerk aan klanten om aan hun specifieke wensen te voldoen. Wij denken graag mee onder ons veel besproken motto; “jouw wens is onze uitdaging”!

Wellicht heb je onze enthousiaste entertainers al eens voorbij zien komen op TV…?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2