• kerstshow

    ho, ho how! Daar is de Kerstman

  • kerstman mer rendier

    Kerst entertainment zoals u wilt...

  • Kerst schminken

    De Kerstelfjes zullen u betoveren!

Kerstman huren

Een Kerstman huren voor een sfeervolle invulling? Bij Partyhome Verhuur & Entertainment weten ze uw wensen realiteit te maken, u wilt een sfeervolle Kerst toch?

Wanneer u een Kerstman wilt huren voor een markt, braderie of winkelcentrum zijn daarvoor talloze mogelijkheden. Gezellig op de foto met de Kerstman, een Kerstman met lekkere kerstkransjes als traktatie of laat uw verrassen door onze Kerstelven. Wat uw ook zoekt, Partyhome verzorgd kerstentertainment met het échte Kerst gevoel!

Een échte kerstelf of Kerstman huren

Bij Partyhome gaan ze voor het aller beste. Daarom beschikken wij over diverse originele Amerikaanse Kerstman kostuums met baarden van echt haar. Enkel op deze manier hebben uw gasten en bezoekers te maken met een échte Kerstman. Ook onze elven hebben natuurlijk de welbekende puntoren. Bekijk gerust onze foto’s en mogelijkheden of neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.

Rondlopende Kerstman
Op de foto met de Kerstman
Kerstman met Kerstkransjes
Kerstman met Kerstelf
Kerstman met Rudolf het rendier

Kerstman huren

Wat zijn uw Kerst wensen?

Met onze website geven wij u veelal een concept idee van de vele mogelijkheden. Graag horen we uw wensen zodat we het geen wat u wilt kunnen omzetten naar realiteit. Ieder feest, kerstborrel, evenement of activiteit is namelijk uniek, daarom horen wij graag wat u nu echt wilt. Partyhome laat het slagen met een persoonlijk randje.