Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Over ons

huurtopper 2022

Jong, gericht, eerlijk, persoonlijk en bovenal meedenkend advies, dat is de kracht achter Partyhome Verhuur & Entertainment. 

Van je hobby je werk maken, het lijkt voor sommige een droom. Bart heeft deze droom werkelijkheid gemaakt. Want wat begon met het schrijven van Sinterklaasshows is in 2010 uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf, Partyhome Verhuur & Entertainment.   

Inmiddels is Partyhome gegroeid tot een ware feestspecialist in de breedste zin van het woord. We verzorgen complete feesten op locatie zoals: verjaardagen, open dagen, bedrijfsfeesten, bruiloften en tal van andere feestelijke activiteiten. Van tent, kruk, koelkast, springkussen tot een compleet verzorgd feest waarbij jouw wensen volledig centraal staan. Met onze partyservice laten wij je echt onbezorgd feesten. 

Leuk weetje dat we in 2018, 2020, 2021 en 2022 huurtopper geworden zijn. Hiermee behoren we tot de 20 beste verhuur,- en entertainmentbedrijven van Nederland.

Vanaf 1 januari 2023 is Melanie mede-eigenaar van het bedrijf geworden.

Entertainment met interactie als rode draad

Daarnaast weten wij entertainment op de juiste manier in te zetten, waarbij kinderentertainment onze specialisatie is. Een kindershow op jouw evenement, ballonartiest in jouw winkel of gezellig een kinderfeest thuis, zijn slechts enkele bescheiden voorbeelden. Naast het kinderentertainment heeft ook entertainment voor volwassene een grote groei gemaakt. We verzorgen bijvoorbeeld complete teambuilding met een passende quiz, of zetten entertainment in om jouw promotieactie te versterken. Zo verzorgen we voor diverse winkelcentra het entertainment met passende acties waarbij interactie altijd de grote rode draad is. 

 

Wat zijn nu echt jouw wensen?

Met onze website geven wij je veelal een concept idee van de vele mogelijkheden.  Heb je een speciale wens of ga je voor een compleet themafeest of jaarplan? Wij laten ons graag uitdagen en luisteren met plezier naar jouw wensen. Ieder feest en evenement is namelijk uniek!  Jij de wens, wij de uitdaging.

Samen met ons enthousiast team staan we graag voor jouw klaar! Wat is jouw uitdaging….??  

Bart Verhees en Melanie Klaassens

Connecten op LinkedIn? klik hier

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2