Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Springkussen huren

Heb jij een feestelijk evenement op de planning staan en wil je graag een luchtkussen huren? Dan ben je bij Partyhome aan het goede adres. Wij hebben namelijk al meer dan 14 jaar ervaring in de verhuur van springkussens. We hebben inmiddels al behoorlijk wat evenementen mogen voorzien van veel verschillende springkussens. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: sportdagen, bedrijfsfeestjes, kinderfeestjes, bruiloften en buurtfeesten.

Je kunt springkussens al vanaf een klein bedrag huren bij ons. Onze goedkoopste springkussens zijn te huur vanaf 50 euro voor een dag. Als je bij ons een springkussen huurt heb je zelf alleen een stroompunt nodig. De rest verzorgen wij. Zo is een springkussen huren erg eenvoudig.

Je kunt het springkussen bij ons zelf komen ophalen of het springkussen laten bezorgen door ons. Wanneer je ervoor kiest het springkussen te laten bezorgen zetten wij het springkussen helemaal voor je klaar. Zo hoef je er zelf niet mee te slepen.

Als professioneel attractieverhuur bedrijf vinden wij dat veiligheid en plezier voorop moet staan. Dus wanneer wij het springkussen komen opbouwen zorgen wij er altijd voor dat het springkussen vaststaat. Dit doen we doormiddel van haringen als het springkussen op gras staat en doormiddel van betonblokken en valmatten wanneer de luchtkussens op een harde ondergrond staat.

Onze populairste springkussens

Heb je binnenkort een feest of evenement? En wil je een springkussen huren maar weet je nog niet precies welke? We hebben allerlei soorten luchtkussens in ons assortiment dus we laten een aantal leuke thema’s zien.

Mini krokodil
Een klein springkussen huren in ons assortiment is onze mini krokodil. Dit springkussen heeft een glijbaan en is bedoeld voor de allerkleinsten. Hij past bij de meeste mensen wel in de achtertuin. Dit springkussen huren kan vanaf 65 euro voor een dag. Je kunt springkussens ook voor een langere periode huren. Dit is uiteraard voordeliger. Voor elk volgende dag betaal je 50%. Dus wanneer je dit springkussen 2 dagen wilt huren betaal je 97,50 euro. Bij al onze springkussen zijn haringen en de blower bij de prijs inbegrepen. Dit springkussen is geschikt voor 5 tot 7 kinderen. En leuk voor jongens en meisjes.

Kies voor dit springkussen wanneer:

  • Klein compact en toch veelzijdig
  • Past vrijwel op iedere oprit of in de tuin
  • Geschikt voor de kleinere kids

mini springkussen krokodil

Bekijk het springkussen mini krokodil

Springkussen Kasteel van 5 x 4 meter.
Dit is een voorbeeld van een van onze springkastelen. Deze hebben we al op veel diverse soorten feesten mogen neerzetten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een: sportdag, kinderfeestje, festivals en bruiloften. Ook is deze erg leuk en succesvol voor bij een buurtfeest.

De oppervlakte van dit springkussen is 5,2 x 4 x 4,5 mtr. (lxbxh). Houd rekening met voldoende ruimte. Wij adviseren namelijk minimaal een meter rondom het springkussen vrije ruimte te hebben. Dit is omdat de blower er ook nog achter moet kunnen staan. Deze is geschikt voor 7 tot 9 kinderen en kost 70 euro voor 1 dag op basis van zelf ophalen. Ook voor dit springkussen geldt dat wanneer je het springkussen voor een langere periode wilt huren dat elke volgende dag er 50% van de dagprijs bij komt.

Waarom kies je voor dit type springkussen:

  • Overzichtelijk
  • Geschikt voor 7 tot 9 kinderen
  • Beperkt budget en toch veel plezier

Kasteel springkussen

Bekijk het springkussen kasteel

Multiplay springkussen
Dit opblaasbaar springkussen is een van de grotere springkussens in ons brede assortiment. Dit kussen is te huren vanaf 5 x 5 x 4 mtr. (lxbxh) groot en behoort tot een van de laatste aanwinsten in ons ruime aanbod. Dit luchtkussens is geschikt voor een groter evenement, een wat groter feest. Ook is het springkussen leuk voor andere feestjes wanneer daarvoor plek is in de tuin. We plaatsen ze ook regelmatig op een kinderfeestje bijvoorbeeld wegens de veelzijdigheid.

Waarom een multiplay kiezen:

  • Erg veelzijdig en overdekt
  • Geschikt voor diverse leeftijden
  • Dit model heeft altijd een glijbaan en speelpionnen

multiplay safari springkussen

Verschillende soorten springkussens

Tegenwoordig hebben we een erg divers assortiment aan springkussens met allerlei verschillende thema’s. Wanneer je een springkussen gaat huren moet je als eerst bedenken hoeveel ruimte je hebt om het springkussen te kunnen plaatsen. Daarna moet je bedenken hoeveel kinderen je ongeveer verwacht. We hebben tegenwoordig zo veel thema’s dat er waarschijnlijk altijd wel een bij jouw feest of evenement past.

Kleine springkussens

Wij hebben tegenwoordig een aantal verschillende soorten springkussens in de verhuur. Zo hebben we bijvoorbeeld het thema boerderij. Dit is een opblaasbaar springkussen die 3 bij 4 meter grondoppervlakte heeft. Heb je dus een wat kleiner feestje dan is dit model perfect. Dit kussen past vrijwel bij iedereen in de tuin. Heb je dus geen grote tuin beschikbaar? Kies dan voor een van de kleine modellen. Deze modellen hebben we ook vaker neergezet op een event of een festival. Ze zijn uitermate geschikt als entertainment voor de kinderen. Die zijn meestal geschikt voor 5 tot 7 kinderen. Naast dit thema hebben we bijvoorbeeld ook een circus thema in dit formaat.

Je kunt een aanvraag doen door het springkussen in de winkelmand te plaatsen. Dan gaan wij kijken of we de producten nog beschikbaar hebben. Als alles akkoord is maken wij de reservering gereed en kun je hem online accepteren.

Bekijk onze kleine springkussens

klein springkussen

Reguliere springkussens huren

Wil je een iets groter formaat springkussen huren? Dan hebben we een aantal leuke springkussens. Zo hebben we er bijvoorbeeld eentje met een prinsessen thema. Echt leuk voor de kleine prinsesjes. Voor een jongen hebben we er eentje met een voetbal thema. De luchtkussens van dit formaat hebben vaak een glijbaan en andere attributen in het springkussen.

Het opbouwen van een springkussen duurt meestal niet zo lang. Wanneer een van onze collega’s dit doet zijn ze ongeveer 20 minuten bezig met het opbouwen van een springkussen. Dit betekend dat de kinderen snel kunnen springen.

We hebben veel verschillende klanten die dit formaat springkussen huren. Bij sommige mensen passen deze springkussens in de tuin maar dit formaat wordt ook vaak gebruikt bij events zoals festivals. Maar kan ook zeker bij een school geplaatst worden.

Beach springkussen

Multiplay springkussen

Dit zijn de grootste springkussens die je kunt huren. Tussen het ruime aanbod dat we tegenwoordig hebben vind je de multiplay springkussen. Als je een springkussen huurt moet je er ook rekening mee houden hoe je het gaat vervoeren. Hoe groter het luchtkussen is hoe groter de rol vaak ook is. Voor een luchtkussen van dit formaat heb je al een aanhangwagen of een lege bus nodig om het te vervoeren. Kijk goed bij ieder product wat de transport afmetingen.

Verwacht je dat het een erg warme dag wordt wanneer je het springkussen wilt huren? Dan kun je bij een aantal van deze modellen er ook voor kiezen om er een zwembadje bij te huren die je er tussen kan maken en dan het water in kan glijden.

multiplay springkussen

Bekijk een Multiplay Springkussen

Attracties

Naast al onze springkussens en stormbanen hebben we ook een aantal leuke attracties te huur. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze rodeo. Deze attractie is leuk voor kinderen maar ook zeker voor volwassenen. Het is leuk de uitdaging aan te gaan met bijvoorbeeld je vrienden of collega’s. We hebben diverse soorten rodeo’s zoals een voetbalrodeo of een bierflesrodeo. Ook is het leuk deze attractie bij je evenement te hebben staan. Als je het ons vraagt is dit erg leuke entertainment.

rodeo huren

Stormbaan huren

Voor grotere groepen of de wat oudere kinderen of volwassen mensen hebben wij een aantal leuke stormbanen te huur. Kies dit wel alleen wanneer de kinderen wat ouder zijn omdat ze erg uitdagend kunnen zijn. Wil je een stormbaan huren maar twijfel je over de moeilijkheidsgraad? Neem dan via de mail of telefonisch contact met ons op wij denken graag met je mee. 0031(0)493313087

stormbaan

Reviews van onze huurders

Ben je benieuwd naar wat andere huurders ons voor cijfer geven? Klik dan hier om naar de website van huren.nl te gaan om zien wat andere van ons vonden.

Veelgestelde vragen

We hebben voor je enkele meestgestelde vragen rondom onze springkussens op een rijtje gezet. Zo hopen we je alvast verder te kunnen helpen om een goede keuze te kunnen maken.

Kan ik een springkussen laten bezorgen en weer laten ophalen door jullie?
Jazeker, geef aan bij service dat je het springkussen bezorgd wil hebben. Dan gaan wij kijken wat er nog allemaal mogelijk is en komen wij zo snel mogelijk met een reactie.

Kunnen jullie een springkussen ook opzetten voor mij?
Jazeker, een springkussen huren inclusief bezorging houdt ook in dat wij hem helemaal klaar maken voor gebruik je hoeft er zelf dus niks meer aan te doen. Het kan wel zijn dat er assistentie wordt gevraagd vanuit de huurder. Dit komt omdat sommige spullen simpelweg te zwaar zijn om alleen te tillen.

Wat voor elektra aansluiting heb ik nodig voor het springkussen?
Als je op het product klikt staat er bij ieder product meer praktische informatie. Kijk hiervoor bij de specificaties. In de meeste gevallen is een normaal stroompunt voldoende.

Kan een springkussen in de regen blijven staan?
Ja, een opblaasbaar springkussen kan in de regen blijven staan. Houd er wel rekening mee dat er geen enkel springkussen waterdicht is. In geval van regen adviseren wij om het springkussen altijd op te laten staan zoals het veilig is.

Kan ik een springkussen huren op een evenement?
Ja, een springkussen huren kan zeker op een event. Houd er wel rekening mee dat er een toezichthouder 18+ aanwezig is die op het springkussen en de kinderen let.

Heb je nog andere vragen? Laat het ons dan gerust weten, we zitten met plezier voor je klaar. Samen moeten we er immers een feestelijk evenement of activiteit van gaan maken. Jij de wens, wij de uitdaging!

Diverse tevreden klant(en) uit onder andere.: Deurne, Asten, Brabant, Someren, Bakel, Eindhoven, , Geldrop, Helmond, Horst, Meijel, Nederweert, Neerkant, Panningen, Venray, Venlo, Weert, Meerlo, Roermond, Limburg, Vlierden gingen je al voor. Ben jij de volgende….?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2