Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Attracties

Ook voor luchtkussens, springkussens, attracties en zeskampspelletjes zit je bij Partyhome helemaal goed. Gezellig springen en glijden tussen de dieren, met hoge snelheid over een hindernisbaan, hard gaan op een stormbaan of het huren van zeskamp spellen is allemaal mogelijk. Zo is een springkussen huren al mogelijk vanaf € 50,-

Met grote oog voor schoon en veilig speelplezier zijn er dan ook vele mogelijkheden. Al onze attracties, luchtkussens en springkussens zijn dan ook gecertificeerd en voldoen aan alle nieuwe strenge veiligheidseisen. Dit geeft jou de garantie dat je bij springkussen verhuur Partyhome altijd met succes een springkussen of attractie huurt!
Springkussens of attracties huren voor een langere tijd?
Een feest of evenement wat bestaat uit meerdere dagen? Geen enkel probleem, ook dan staan onze springkussens, luchtkussens en attracties graag voor je klaar. Neem voor deze mogelijkheid vrijblijvend contact met ons op en het huren van springkussens of luchtkussens wordt nog voordeliger.

Wens je graag advies voor een springende invulling? Onze enthousiaste attractie-specialisten staan graag voor je klaar. Wij adviseren je graag zodat je ook het juiste gaat huren voor jou activiteit.
Attractieverhuur Brabant en ver daarbuiten…
Ons werkgebied bestaat veelal uit de regio Asten, Deurne, Someren, Weert, Nederweert, Venray, Roermond, Maasbree, Helmond, Eindhoven, Milheeze, Bakel, Gemert, De Rips, Venlo, ‘s-Hertogenbosch en ver daar buiten.

Bekijk ook de mogelijkheden om onze attracties te combineren met professioneel entertainment.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2