Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clowns

Een clown huren, het kan voor verschillende soorten evenementen en gelegenheden. Wat denk je bijvoorbeeld van een ballonnenclown of een schminkclown voor een kinderfeest? Partyhome Verhuur en Entertainment heeft vele jaren ervaring met clown acts en heeft reeds honderden feesten tot een waar succes gemaakt dankzij haar opgewekte en bovenal professionele clowns. De clowns van Partyhome Verhuur & Entertainment laten je kleine bezoekers naar huis gaan met een fantastische herinnering. Ook weten de clowns van Partyhome de grotere kinderen onder ons elke keer weer een lach op het gezicht te toveren. Er wordt uitsluitend gewerkt met gedreven professionals bij Partyhome. Een garantie voor een unieke ervaring op jouw feest!

Een clown huren die voldoet aan specifieke wensen

Partyhome heeft verschillende clowns. Zo kun je een clown huren in combinatie met een springkussen of een popcorn-automaat. Daarnaast is het mogelijk om een ‘schmink-clown’ of een ‘ballonnen-clown’ in te huren voor een feestelijke gelegenheid. Ook kunnen er clowns gehuurd worden die een unieke kindershow opvoeren, inclusief diverse spannende goocheltrucs. Maar of dat nu een slim idee is…. Hopelijk kunnen de kinderen deze clown een handje helpen!

Leuke klant reacties bij onze clowns!

Onze clowns zijn werkzaam in Nederland en België. Iedere klant heeft zijn eigen wensen, deze uitdaging gaan we met alle plezier aan. Hier hechten wij namelijk erg veel waarde aan, alles voor een tevreden klant. Deze inzet wordt beloond en daar zijn we trots op. Eerdere klanten beoordeelden ons gemiddeld met een 9 en maar liefst 100% beveelt ons aan. Daar zijn wij erg trots op!

Welke clown ga jij uitdagen?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2