Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Moederdag

De waardevolle moeders eens goed in het zonnetje zetten tijdens Moederdag? Het kan met de professionele entertainers van Partyhome Verhuur en Entertainment. Wij hebben een divers aanbod aan Moederdag entertainment. Zo kun je entertainers inhuren, kiezen voor een actieve en vooral creatieve knutseldag met dekids of een leuke fotoactie.

Moederdag entertainers boeken, lekker divers entertainment

Moeders goed in het zonnetje zetten, daar weten wij bij Partyhome wel raad mee. Zo delen onze Hartenjagers graag bloemen/snoepjes uit, of kies voor een spannende invulling zoals het Wheel Of Love. Bij dit rad winnen moeders fantastische prijzen, waarbij ook de humor zeker niet vergeten wordt. Wat je ook zoekt, wij zullen alle moeders goed in de watten leggen, met het juiste Moederdag-entertainment.

Entertainment voor Moederdag, precies zoals jij het wilt!

In 2017 introduceerde wij in Nederland de enige échte Love Globe. Deze unieke actie was voor Helmond Centrum. Een 4D fotobooth waarin foto’s gemaakt worden, deze foto’s krijgt men direct mee naar huis. Inmiddels is deze unieke beleving niet meer weg te denken voor Moederdag en Valentijn.

Dus heb je een specifieke wens die je niet terugvindt binnen ons aanbod van Moederdag entertainment? Laat het ons even weten via de mail of telefoon, dan kijken we naar de mogelijkheden. Wij laten ons namelijk graag uitdagen en dat wordt gewaardeerd. Partyhome wordt beoordeeld met een gemiddelde van een 9 en 100% beveelt ons aan. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op deze cijfers. Service en een tevreden klant zijn voor ons het belangrijkst!

Wist je dat we voor diverse winkelcentra winkelcentrum promotie verzorgen? Denk hierbij aan consumentenacties of passende promotie.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2