Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Multiplay springkussen

Het springkussen multiplay is eigenlijk een compleet speeleiland. Alles wat kinderen leuk vinden bevindt zich in het springkussen. Denk hierbij aan: speelpionnen, boksballen, een klimhelling en een glijbaan. Kortom: uren springen, spelen en glijden op het multiplay springkussens van Partyhome.

Diverse soorten afmetingen multiplay springkussens

Partyhome heeft een breed aanbod aan multiplay springkussens. Denk hierbij aan het multiplay safari springkussen of het door ons ontworpen Formule 1 springkussen. Deze multiplay’s zijn allemaal 5,5 x 5 x 3,3 meter en in sommige gevallen zelfs binnen te plaatsen. Zo kunnen ook dan de kinderen veel plezier beleven op onze springkussens.

Naast deze modellen hebben wij van springkussen verhuur Partyhome ook grotere multiplay’s. De grote toppers zijn de Beach en Nemo! Beide kun je uitbreiden met een zwembad. Een complete waterattractie dus. Ook tijdens de warme dagen zijn deze opblaasbare springkussens een grote hit!

Direct een multiplay springkussen huren

Direct een multiplay springkussen huren kan snel via de website, maar natuurlijk mag je ook altijd een belletje geven. Onze medewerkers staan met plezier voor je klaar, ook voor advies!

Ruim 300 klanten beoordelen Partyhome Verhuur & Entertainment met een gemiddeld rapportcijfer 9. ©huren.nl

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2