Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Pasen

Een paashaas boeken die vol verrassingen zit? Van reuze Paashaas die paaseieren uitdeelt tot Paashaas met schmink en ballonnen. Bij Partyhome Verhuur en Entertainment boek je sfeervol entertainment voor Pasen.

Entertainment voor Pasen om jouw activiteit nog meer leven in te blazen? Een paashaas met ballonnen, knotsgekke Paasshow, rondlopende Paashaas of wat dacht je van een levensgrote Paashaas boeken? Wij weten bij Partyhome Verhuur en Entertainment de juiste act(s) in te zetten, passend bij jouw activiteit.

Sfeervol entertainment voor Pasen in winkelcentra

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest of winkelcentrum, de paashazen van Partyhome maken er altijd een groot feest van. Ze zijn creatief, ludiek en echte allemans vrienden. Laat je verrassen met een mooi ballonfiguurtje of ga je als prachtige vlinder naar huis? Voor de grote en kleine snoepkonten onder ons, delen de paashazen ook maar al te graag paaseitjes uit. En wanneer je echt toe bent aan een grote verbazing hebben we zelfs een paashaas met complete kindershow, ofwel de paasshow. Maar dan moet je wel lef en durf hebben, want niets is wat het lijkt…

Paashaas boeken met diverse leuke mogelijkheden

Zoals al aangegeven zijn de mogelijkheden met een Paashaas boeken erg veelzijdig. Zo zal onze muzikale Paashaas iedereen lekker laten dansen of meezingen met de bekendste hits. Maar kan ook de Familie Paashaas op bezoek komen waarmee iedereen op de foto kan. Meneer en mevrouw Paashaas zijn er voor alle grote en kleine fans.

Wanneer je liever een creatieve Paashaas wilt boeken is ook dat mogelijk. Zo is de Paashaas met ballonnen of schmink erg succesvol. Iedereen kan aansluiten waarna de Paashaas al zijn creativiteit in gaat zetten tot het maken van een kleurrijke verrassing.

Paashaas huren waarbij jouw wensen tellen!

Wanneer je een leuke en goede paas act zoekt in een winkelcentrum, raden wij je graag onze reuze paashaas aan. Iedereen kan met deze grote paashaas op de foto. Even flink knuffelen of stoere hi-five geven. Deze reuze paashaas is echt overal voor in, dat is slechts een kleine suggestie.

Wat zijn nu écht je wensen…??

Wat zoek je nu echt? Daag de professionele artiesten van Partyhome uit, jouw wensen staan namelijk voorop. Kortom voor al jouw entertainment rondom Pasen zit je bij ons helemaal goed. Jij de wens, wij de uitdaging!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2