Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Waterattracties

Waterattracties zijn niet meer weg te denken tijdens de warme zomerdagen. Lekker de verkoeling op zoeken op onze opblaasbare rodelbaan of een van onze waterglijbanen? Klim de helling op en glijd zo hard mogelijk naar beneden. Welke waterattractie heeft je voorkeur?

Waterattractie huren brengt je verkoeling!

Wat de gelegenheid ook is, verkoeling is met ons aanbod aan waterattracties altijd dichtbij. Want zeg nu zelf, tijdens de warme zomer dagen is spelen met water toch het allerleukste om te doen? Wij van springkussen verhuur Partyhome hebben een breed aanbod aan waterglijbanen en water spellen. Denk hierbij aan een buikschuifbaan of tobbedansbaan! Bij alle waterattracties staat fun gegarandeerd bovenaan.

Waterattracties zoals een waterglijbaan direct huren.

Dé waterattractie gevonden voor jouw activiteit? Voeg de waterattractie toe aan je winkelmand, zodat we met alle plezier voor je aan de slag kunnen. Combineer anders zeskamp spellen met een attractie. Dit zorgt voor nog meer plezier.

Wens je persoonlijk advies of heb je een vraag? Bel ons gerust. Onze attractiespecialisten staan je met plezier te woord. Liever een mail sturen? Ook dat is natuurlijk mogelijk via: info@party-home.nl

Belangrijk aandachtspunt bij waterattracties huren

Een belangrijk aandachtspunt bij waterattracties is dat een wateraansluiting/watertoevoer, in de directe omgeving aanwezig dient te zijn. Zorg er dus voor dat er een waterslang klaar ligt, zodat het plezier direct kan beginnen, nadat de waterattractie is opgebouwd. Zo dient het opblaasbaar zwembad gevuld te worden met water voordat deze gebruikt kan worden. Houd hiermee rekening met je planning om niet voor verrassingen te komen staan.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2