Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kerst entertainment

Kerstentertainment, lekker sfeer verhogend en breed inzetbaar. Van Kerstman tot Dickens Trio en van Rudolf het rendier tot Snowglobe. We hebben bij Partyhome een ruim assortiment aan mogelijkheden.

Zoek je een kerstact voor je winkelcentra? Bekijk dan ook zeker eens ons winkelcentra promotie

Kerst is voor vele de sfeervolste tijd van het jaar! Overal sfeervolle lichtjes, cadeautjes onder de kerstboom en veel winkels helemaal in kerst thema ingericht. Om deze sfeer extra te verhogen tijdens je kerst evenement hebben wij van Partyhome Verhuur & Entertainment een ruime keuze aan kerstacts.

Sfeervol kerst entertainment boeken

Kerst entertainment voor een Kerstmarkt en van Kerstfeest tot aan uitlopende Kerst evenementen. Bij Partyhome is voor elke activiteit sfeervol kerst-entertainment te boeken. Zo is de kerstkar met kerstelfjes lekker mobiel en bovenal erg kleurrijk. Het Charles Dickens trio weet iedereen muzikaal te verrassen. De Kerstman hoor je al van ver aankomen met de bekende spreuken, maar ook het uitdelen van lekkere dingen op jouw feest is zeker mogelijk. De vrolijke en bovenal professionele artiesten van Partyhome vieren graag met jou Christmas.

Entertainment voor de Kerstborrel

Ook voor bedrijfsfeesten hebben we altijd passend Kerstentertainment zoals bijvoorbeeld complete Kerstshows. Dit is een compleet verzorgde Kerstshow met komst van de Kerstman en zijn elfjes. Maar ook voor een magische touche is onze tafelgoochelaar een bekende Kerst act tijdens een Kerstborrel. Wanneer je echt een unieke Kerst attractie wilt inzetten tijdens het Kerstfeest, huur dan onze exclusieve snowglobe! Het bekende glazenbolletje waarin het altijd sneeuwt, echter nu in levensgroot formaat. Stap in de snowglobe en onze fotograaf maakt een blijvende herinnering vanuit de photobooth.

Kerst entertainment geheel op maat

Kerst wordt door iedereen anders gevierd, dat weten wij bij Partyhome maar al te goed. Daarom horen we graag jouw wensen zodat we passend en bovenal professioneel entertainment op maat kunnen verzorgen. Zo verzorgen we voor de Kerst in diverse winkelcentra en bedrijven de complete Kerstbeleving op maat. Daag ons uit met jouw Kerst wens, dat is immers onze uitdaging! Onze vrolijke artiesten staan er klaar voor en natuurlijk is een Kerst act ook te boeken in Dickens klederdracht!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2