Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Meubilair / Inrichting

Goed meubilair is de start van ieder feest of gelegenheid. Bij Partyhome Verhuur & Entertainment ben je aan het juiste adres voor het huren van meubilair. Denk hierbij aan tafels, stoelen, krukken of banken. Partyhome heeft het allemaal in het verhuur assortiment.

Divers meubilair in de verhuur

Wat voor gelegenheid je ook hebt, wij hebben altijd passende meubels. Een statafel, krukken, klapstoelen, gestoffeerde stoelen of banken. Partyhome verhuurt het allemaal. Zelfs prachtig tafellinnen voor de finishing touch!

De partyspullen zijn zelf op te halen of door Partyhome te laten bezorgen. In dat geval worden alle spullen keurig bij je bezorgd en opgehaald, op het tijdstip dat jou schikt.

Meubilair huren en meer partybenodigdheden

Naast het verhuren van meubilair biedt partyverhuur Partyhome je veel meer. Wat dacht je van tafellinnen voor bij de tafels, serviesgoed of springkussens voor de kinderen? Kun je géén keuze maken of wens je advies? Onze medewerkers helpen je graag! Bel gerust met 0493-313087, zodat we je direct kunnen adviseren.

Snel en gratis offerte ontvangen

Snel en gratis een offerte ontvangen voor jouw feest? Via de winkelwagen kun je eenvoudig een offerte opvragen en ontvangen. Je ziet namelijk direct wat de kosten zijn voor jouw feest. Open en eerlijkheid, met direct de juiste verhuurprijzen inclusief BTW vermeld.

Toch nog vragen? Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor je klaar.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2