Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kerstman

Een professionele Kerstman inhuren voor je Kerstborrel, in je winkelcentrum of voor een commercial? Bij ons boek je altijd een Kerstman waarbij jouw persoonlijke wensen centraal staan. Jij de wens, wij de uitdaging…

De Kerstman inhuren voor een kerstborrel op het werk, voor het uitdelen van kerstpakketten of gewoon gezellig een meet en greet. Dan ben je bij Partyhome verhuur en entertainment aan het juiste adres. Onze professionele Kerstman heeft een Amerikaanse uiterlijk zodat je de ware Santa Clause voor je ziet staan. Met zijn bolle buik en blosjes op zijn wangen zal hij jong en oud verrassen in de regio maar ook door heel Nederland!

Kerstman huren? Dé leuke Kerstmannen

Wil je de Kerstman inhuren en uitbreiden met meer Kerstentertainment dan is dit ook geen enkel probleem, want de mogelijkheden bij ons zijn eindeloos. In de regio Zuid of Noord met of zonder Rudolf het rendier en met een zak vol kerstmutsen of iets lekkers om uit te delen? De mascotte Rudolf is een ware eye catcher die in elke winkelstraat op zal vallen met zijn enorm gewei. Hij deelt graag iets uit of zal de kinderen voorzien van een dikke knuffel of een high five. Heb je nog niet genoeg aan Rudolf dan kun je ook denken aan onze reuze mascotte Kerstbeer. De Kerstbeer met zijn bolle buik en Kerstmuts op zal ook opvallen en is ook echt een grote knuffel beer. Hij kan Kerstmutsen uitdelen of lekkere kerstkransjes. Je kunt er ook voor kiezen om de Kerstbeer met de Santa Clause op de foto te zetten met kinderen. Hoe leuk is dat voor de kids om met de echte Kerstman op de foto te staan die ze naderhand boven zijn bedje kunnen hangen. De keuze is reuze. Daarom ook ons motto “Jouw wens is onze uitdaging”

Professionele Kerstman, precies zoals jij het wenst

Onze professionele Kerstman is met veel Kerst entertainment in te zetten. Had je al eens gedacht dat onze Santa Clause ook zijn kerstelfjes mee kan nemen. Deze kerstelfjes vanuit de noord pool zijn helemaal in stijl met hun spitse elfen oortjes. Door de gezellige belletjes hoor je ze al van een afstandje aankomen. De een kan de kinderen mooi schminken tot een rendier of wat dacht je van de ander die een leuk ballonfiguur in Kerst stijl in elkaar kan vouwen. We werken met huidvriendelijke schmink op waterbasis en kan dus in bijna alle gevallen. Het inhuren van de professionele Kerstman van Partyhome voor de kerstborrel, samen met een echte grote sneeuw bol waar het personeel op de foto kan. Samen met deze Santa Clause zullen ze in deze Snowglobe treden die helemaal in stijl is aangekleed. Zorg er voor dat de mensen wel een muts bij hebben want het kan spontaan gaan sneeuwen.

Langs het Kerstentertainment verzorgen we natuurlijk de totale aankleding in Kerst stijl. Van kerstboom tot aan de cadeautjes, van arrenslee tot aan de sneeuw van hier in de regio tot door heel Nederland. Ook complete Kersthuizen en etalages is ons niet ontvreemd!

Direct een Kerstman inhuren voor je Kerstborrel of winkelcentra

We hebben diverse Kerstmannen in ons ruim aanbod entertainment. Desondanks dat, adviseren wij je tijdig te boeken. Kerst is en blijft een van de grootste feesten van het jaar. Twijfel je of een Kerstman op jouw evenement wel geschikt is? Aarzel dan niet, onze enthousiaste medewerkers zitten met plezier voor je klaar. Ze helpen je met alle plezier en kijken persoonlijk of een van onze Kerstmannen passen bij jouw wensen.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2