Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Openingen

Je hebt een feestelijke opening in het verschiet en zoekt daar een leuke openingshandeling voor? Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben diverse leuke ideeën voor dé perfecte opening.

Maar! Elke opening of onthulling is anders, dus bel ons gerust. We laten ons graag uitdagen zodat het dé perfecte opening gaat worden.

Feestelijke opening organiseren

Wij hebben alles in huis voor een feestelijke opening. Rode lopers, ballondecoraties, confetti en passend entertainment. Wist je dat wij ook voor passend meubilair kunnen zorgen? We hebben een breed aanbod aan partyverhuur.

Bijzondere logo onthulling met vuurwerk

Een specialiteit bij ons, is een logo onthulling met vuurwerk. Deze spetterende logo onthulling zal op maat gemaakt worden, geheel passend bij jouw bedrijf, school of vereniging.

Met jouw wensen en onze kunde gaat het een spectaculaire opening of onthulling worden! Neem vrijblijvend contact op voor advies op maat.  Onze enthousiaste medewerkers staan graag voor je klaar. Eerder klanten beoordeelde onze service met een gemiddelde van een 9. (©huren.nl ) En daar zijn we meer dan trots op!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2