Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Promotieteam

Prijs op aanvraag
Kenmerken
VERRASSEND GEHEEL OP MAAT ALTIJD PASSEND BIJ DE ACTIE

Een product presentatie of jouw bedrijf op een unieke wijze in de spotlights zetten? Met een promotieteam weten wij op een leuke en bovenal verrassende wijze de aandacht van de consument te trekken. Uiteraard zorgen wij voor passende kleding zodat onze promotieteams zorgen voor het beste plaatje om de consument te enthousiasmeren.

Promotieteam inhuren passend bij wensen

Of het nu gaat om het uitdelen van samples, flyers of het attent maken van de 1,5 meter afstand. Onze enthousiaste promotors weten de juiste snaar te raken bij jouw doelgroep. Dit op een beurs, in de winkelstraat, recreatieparken of op evenementen/festivals. Jouw wensen staan altijd voorop. Zo hebben bijvoorbeeld de onderstaande bedrijven ons al met succes uitgedaagd:

▷ Microsoft Minecraft
Tijdens de “NOT2019” werd er aandacht gevraagd voor de bekende sensatie “Minecraft Education Edition”. Om leerkrachten te enthousiasmeren kregen ze een zakje popcorn aangeboden. Natuurlijk geheel in Minecraft stijl. Tijdens het smullen werd alles toegelicht over het spel.

▷ Etos
In de winter van 2018 hebben we unieke photoboots geproduceerd en verzorgd voor Etos. Dit op treinstations en tijdens de nieuwjaarsborrel van de drogisterij.

▷ Hartmann
Een toonaangevend bedrijf van wereldklasse, dat is Hartmann. Het bedrijf is volledig gericht op medische gezondheidsproducten. Voor een nieuw product hebben we in 2019 met een volledig gepersonaliseerd showglobe. Dit inclusief hostess en professionele fotograaf. De actie was gericht voor de “Namur Expo” in België. Na dit succes is de actie doorgezet naar de “Zorgtotaal 2019” te Utrecht. Bekijk de actie in beeld.

Wat de wensen ook zijn, wij maken ze passend bij de actie.

Promotieteams en meer…

Op het gebied van promotie is erg veel mogelijk! Elke product of idee is uniek en heeft daarmee de persoonlijke aandacht nodig. Graag nodigen wij je dan ook uit voor een kop koffie om jouw wensen te bespreken. Op deze manier kunnen we de gewenste uitstraling en boodschap op de juiste manier overdragen aan de gewenste doelgroep.

Wist je dat we ook direct producten in eigen beheer hebben voor promotie? Wat dacht je bijvoorbeeld van onze exclusieve snowglobes?

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur alles naar aanleiding van de wensen

Ryan

Utrecht
  • Assortiment: 8
  • Prijs en kwaliteit: 9
  • Communicatie: 9
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 9
  • Klantvriendelijk: 8
  • Medewerkers: 9
  • Gemiddelde: 8.6