Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaaspop Abraham

Landelijke
bezorging!

De jarige job verrassen met een opblaaspop? We hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment een ruim assortiment in opblaasbare abraham poppen. Maar wist je dat we elke leeftijd op de Abraham opblaaspop kunnen zetten? Zo ook voor iemand die eindelijk 18, 25, 30 of 65 geworden is. Wat de gelegenheid ook is, we hebben altijd een passende Abraham pop.

Heeft je vader, vriend of collega binnenkort de magische leeftijd van 50 jaar bereikt? Verras deze jarige job dan met een opblaasbare Abraham pop. Wij van Partyhome hebben diverse Abraham poppen in de verhuur voor een voordelige prijs. Een abraham pop huren kan al vanaf € 35,- incl. btw (Dag 1 ophalen, dag 2 feesten, dag 3 retour brengen)

De verhuur van Abraham en Sarah poppen staat bij ons nooit stil. We hebben dan ook de nieuwste poppen in ons assortiment. Ook een Sarah pop huren is mogelijk, we hebben diverse soorten Sarah poppen.

De leukste opblaas abraham poppen uit de regio!

Er is veel keuze bij ons. Een opblaasbare Abraham pop hebben wij namelijk in diverse soorten en heb je keuze uit verschillende groottes. Zo is de kleinste Abraham pop 2,5 meter hoog en de grootste momenteel zelfs 4 meter hoog.

Door de diverse keuze is er altijd een opblaaspop die past bij de jarige job. Zo hebben we diverse poppen voor beroepen, hobby’s en diverse uiterlijke. De opblaas Abraham Klusser is voor de hanige Harry’s, is de opblaas abraham op motor voor dé motor liefhebber of je kunt een pop huren in de vorm van een Abraham boog. In dat opzicht kunnen de gasten er mooi onderdoor lopen en heb je direct een sfeervolle entree met de Abraham Cartoon.

Huren voor iemand die nog geen 50 jaar is? Dan is de halve Abraham of halve Sarah ook erg leuk! We kunnen namelijk de leeftijden aanpassen. Daarmee hebben we dus een pop voor alle leeftijden. Zo is ook 18, 30 en 40 een veel gevraagd leeftijd.

Snel en eenvoudig de opblaasbare Abraham plaatsen

Wanneer je de opblaas Abraham komt ophalen kan dat vrijwel met iedere auto. De opblaaspop zit namelijk in een soort sporttas.

Bij het ophalen van de opblaasbare Abraham krijg je duidelijke uitleg en uiteraard een duidelijke handleiding mee. Je zult versteld staan hoe snel een Abraham pop staat. We laten het je graag zien in het onderstaande instructie filmpje.

Een Abraham plaats je met 2 personen in slechts 3 tot 10 minuten. Dat is lekker snel toch….??

Voordelige een abraham opblaaspop huren

Voordelig en snel een Abraham huren? Het kan heel erg snel en direct online via onze website. Heb je liever even persoonlijk contact voordat je een feestpop gaat huren? Pak dan gerust de telefoon, onze medewerkers staan je met plezier te woord via telefoonnummer: 0493-313087.

Opblaasbare Abraham pop versturen per post

Ben je niet woonachtig in de regio Deurne? Niet getreurd, in dat geval versturen we de Abraham en Sarah pop gewoon per post. Dus of je nu in Amsterdam, Maastricht, Groningen, Eindhoven of Rotterdam woont. We leveren in héél Nederland een opblaaspop voor de Abraham. Bekijk de video voor de complete uitleg…

Door een samenwerking met een koerier kunnen wij vrijwel in heel Nederland binnen 24 uur een Abraham opblaaspop leveren. Na het feest lever je het gehele pakket in bij één van de 3.000 postNL inleverpunten. Hiervoor krijg je vanuit ons een retourbon zodat je de Abraham pop alleen maar hoeft af te geven. Deze kosten zijn bij de prijs inbegrepen.

Op deze manier zijn onze leuke poppen te huren in héél Nederland.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2