Partyhome Verhuur en Entertainment
(157 Recensies)
Bekijk alle recensies

Abraham of Sarah thuisbezorgd per post

Wij van Partyhome hebben een ruime keuze in opblaasbare objecten. Wat denk je van een opblaas Sarah of opblaas Abraham, maar ook hebben we feest poppen die voor alle leeftijden te gebruiken zijn. Vooral nu in deze bizarre tijd dat de feestjes thuis niet door kunnen gaan en je toch iemand persoonlijk wil verrassen. Woon je wat verder weg is dit geen enkel probleem want sinds kort worden ze per koerier thuis bezorgt of als je wilt kan het ook bezorgt worden bij jouw dichtstbijzijnde PostNL –punt  waar je het zelf kunt op gaan halen, wanneer het jou  het beste uitkomt. Dus wil jij iemand verrassen met een opblaasbare Abraham pop, opblaasbare Sarah pop of andere feestpop volg dan onderstaande stappen en de jarige krijgt een onvergetelijke dag.

 

Stap 1: Kies een passende opblaas object

We hebben een ruime keuze in verschillende soorten. Te denken aan een opblaas Abraham of opblaasbare Sarah of een van de andere feestpoppen.

Stap 2: Bestel online eenvoudig en snel

Als je online besteld vul je daar de adres gegeven in waar de opblaasbare pop heen gestuurd mag worden. Zo hebben we snel alle gegevens dat we alles in gang kunnen zetten. Je ontvangt van ons een order via de mail, waar ook onze bankgegevens op staan waar je het totaal bedrag naar over kunt maken. Zou gauw wij de online getekende order en betaling hebben ontvangen zullen we het pakket voor je gaan versturen

 

Stap3: PostNL levert de pop bij je thuis OF bij een dichtstbijzijnde PostNL-punt

Je kiest er zelf voor waar je de pop geleverd wilt hebben. Gewoon thuis of bij een dichtstbijzijnde PostNL-punt. Via de site https://www.postnl.nl/locatiewijzer kun je jouw postcode invullen en kijken waar jij het fijnste of makkelijkste vindt om het pakket op te halen. Het pakket is zo compact dat het in elke auto past.

 

Stap 4: De jarige job verrassen!!

Nu je de pop thuis hebt kun je zelf kiezen wanneer je de jarige job gaat verrassen. Is dit laat in de avond van te voren of al in de vroege ochtend zo dat die opblaasbare Abraham, Sarah of feestpop al in de tuin staat te schitteren, voordat ze zelf de gordijnen open hebben gedaan. Het enige wat je nodig hebt is een stroompunt waar je de blower op  aan kunt sluiten.

 

Stap 5: Maak de feestpop weer klaar voor verzenden

Na alles komt een einde dus ook deze  persoonlijke verrassing. Via de mail heb je van ons een retourlabel gekregen, waarmee je de pop terug kunt sturen. Zorg dat alles weer netjes en compleet  in het pakket ingepakt zit, zoals je het ook ontvangen hebt. Om dit te kunnen controleren hebben we een pakbon meegezonden voor een extra check, zodat je zeker niets vergeet.

 

Stap 6: Lever de pop gratis weer in

Nu je alles weer netjes ingepakt hebt, kun je het pakket bij een dichtstbijzijnde PostNL-punt weer inleveren. Hier hoef je niets voor te betalen en de rest wordt nu voor je geregeld.  We hopen dat het een persoonlijke en geslaagde verrassing was, tot een volgende keer

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2