Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaasbare pop 50 jaar huren

Verras de 50 jarige met een opblaaspop Abraham of Sarah. Zo kan de hele straat en omgeving zien dat er groot feest is. Bij Partyhome Verhuur en Entertainment hebben we een enorme keuze in Abraham poppen opblaasbaar en Sarah poppen opblaasbaar. Verschillende thema’s en maten zodat er altijd een passende bij zit om de verjaardag nog specialer te maken. Een Sarah Fitness voor de sportievelingen of de Abraham op motor voor de ware motormuizen onder ons. Of wat denk je van de Abraham monteur die graag met schroefjes en moertjes werkt of de Sarah Boerin met haar mand met appels is ook een mooie en kleurrijke opblaasbare pop. Kun je geen keuze maken hebben we ook nog de keuze uit een opblaasbare bierpul of het feestvarken, die kan bij iedereen voor de deur geplaatst worden. Deze kunnen we ook voorzien van elke leeftijd van 1-99 jaar. Een verjaardag voor een 50 jarige kan niet onopgemerkt voorbij gaan toch? Dit ware jubileum kun je nu nog extra aandacht geven door de opblaasbare pop Abraham of Sarah voor het huis te plaatsen. Met de makkelijke instructies die je er van ons bij krijgt is het voor iedereen makkelijk om de pop zelf op te zetten, om zo het jubileum nog leuker te maken. Het enige wat je nodig hebt is een stroompunt waar de blower op aan gesloten kan worden. Ze zitten in een makkelijke transportzak die in elke auto past. En je krijgt er in alle tijden een blower bij.

Opblaaspop voor verjaardag thuisbezorgd

Woon je nu niet in de buurt van Deurne kun je er ook voor kiezen om de Abraham of Sarah opblaasbare pop te versturen per post. Je kunt dan nog kiezen of de pop thuis bezorgd wordt of dat je het pakket zelf gaat ophalen bij het dichtstbijzijnde Post-NL punt wanneer het jou het beste uitkomt? Zo blijft de verrassing voor de jarige nog geheim ook. Het pakket komt minimaal 1 dag voor de feestdatum aan op het aangegeven adres. Van ons krijg je via de mail een retourbon, waarmee je het complete pakket weer kosteloos bij een Post-NL punt kunt inleveren.

Diverse leuke poppen voor 50 jarige verjaardag

Doordat Partyhome Verhuur en Entertainment zo veelzijdig is hebben we bijna voor elke persoon een passende opblaasbare pop. Een mooi traditionele Sarah of Abraham voor de wat serieuzere mensen en een kleurrijke Abraham en Sarah ordinair voor de losbollige mensen. Met een peuk tussen de vingers en een veel te kort truitje zullen deze zeker op gaan vallen. Voor de alcohol liefhebbers is de Sarah en Abraham pop feestend een leuk idee. Deze hebben beide een fles bier en wijn vast. Zo zie je maar de keuze is reuze.

Ons Partyhome team staat voor je klaar om vragen te beantwoorden op 0493-313087

50 jaar Abraham pop, bekijk ze allemaal

Sarah pop 50 jaar op een rijtje

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2