Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaasbare Abraham pop huren

Wil jij een opblaasbare Abraham pop huren? We hebben bij Partyhome Verhuur en Entertainment vele verschillende Abraham poppen.

Opblaasbare Abraham pop huren in jouw regio

Ben je woonachtig in de regio Eindhoven, Helmond, Venlo, Gemert of Venray? Dan kun je de opblaasbare Abraham pop bij ons in Deurne komen ophalen. In dat geval is het ophalen in de meeste gevallen de dag voor de verjaardag. Na afloop lever je de opblaas Abrahampop weer bij ons in.

(dag 1 ophalen, dag 2 pronken in de tuin en dag 3 retour)

Snel thuisbezorgd in héél Nederland

Ja, je leest het goed! Bij een opblaasbare Abraham huren versturen we deze ook per post naar je toe. Zo huur je vanaf je stoel een prachtige Abraham. Zo maken we dus Abraham pop huren in Amsterdam mogelijk, maar kun je ook een Abraham pop huren in Groningen. Door de samenwerking met een koeriersbedrijf heb je de Abraham opblaaspop altijd minimaal 1 dag voor het feest keurig in huis. Lees hier alles over een abraham pop thuisbezorgen.

Veel keuze in opblaasbare Abraham poppen

Voor elke gelegenheid dé juiste opblaaspop, dat is ons motto. Bekijk al onze opblaasbare Abrahampoppen en bel ons gerust bij vragen. Onze enthousiaste medewerkers staan met plezier voor je klaar!

Meer opblaasbare Abraham poppen

Opblaasbare Abraham pop opzetten

De op- en afbouw van een opblaasbare Abrahampop is vrij eenvoudig. Met 2 personen is dit in ongeveer 10 minuten gebeurt. Via het onderstaande filmpje krijg je een mooi beeld hoe het in zijn werk gaat.

 

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2