Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Zeskamp

Ben jij dit keer die gene die een zeskamp mag gaan organiseren, dan ben je bij Partyhome Verhuur en Entertainment aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis en zitten vol ideeën om met zeskamp spellen er een onvergetelijke en sportieve dag van te maken. Wij hebben enkele pakketten samengesteld maar kunnen deze natuurlijk ook op maat maken.

Wat is een zeskamp?

Aller eerst wat is een zeskamp? Een zeskamp is een sportief spel, waarbij meerdere teams tegelijk verschillende onderdelen spelen. Dit kun je organiseren voor een teambuilding dag, een familiedag of voor een sportdag op school. Ons assortiment is zo breed dat er voor ieder wat wils bij zit. Voor jong en oud. Bij een teambuilding dag gaat het juist om het samenwerken, elkaar vertrouwen en om elkaar beter te leren kennen. Als je ons aan kunt geven met hoeveel personen jullie zullen zijn en wat eventueel het budget is, kunnen we kijken naar de mogelijkheden. En als service kunnen we ook nog een spelschema aanleveren. Deze zijn online ook makkelijk te vinden en in te vullen, zodat je daar eigenlijk verder geen omkijken naar hebt. Jullie wensen staan bij ons voorop zodat er een persoonlijk advies gegeven kan worden wat dan bij jullie als klant het beste past.

Water zeskamp organiseren of andere thema’s

Met het betere weer en in de zomer kun je ook kiezen om pakketten uit te bereiden met de water activiteiten. Hier door zullen de spelers lekker wat verkoeling krijgen. Onze complete zeskamp arrangementen kunnen compleet aangeleverd en opgebouwd worden voor jullie, hier in de regio van Brabant tot in Limburg. Bij een familiedag, gaat het juist om de gezelligheid en het samen zijn. Maken jullie de teams zorgen wij voor de rest.

Zeskamp voor kinderen, vriendengroepen en meer

Ook voor kinderen op school kunnen we complete zeskampen verzorgen. Wil je met een vriendenclub een zeskamp organiseren of met een vereniging en is het budget niet toereikend, kun je ook kiezen voor ons Budget zeskamp. Ook hier zal een stormbaan bij aanwezig zijn maar zijn de kosten van dit pakket lager dan bij de rest. Ook hier kun je een gezellige en actieve zeskamp verwachten, maar iets minder spectaculair dan de andere zeskampen pakketten. Alle pakketten zijn uitgerust met een stormbaan, waar iedereen zijn energie zekerste weten flink in kwijt kan. We gaan er strijden tegen elkaar en wie heeft het parcours het snelste afgelegd? Mochten er naar aanleiding van bovenstaande nog vragen zijn, geef gerust een belletje, onze enthousiaste attractie specialisten staan jullie graag te woord. Of het nu om ideeën of advies gaat we helpen jullie graag verder.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2