Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Rodeo

Ben je op zoek naar een attractie voor echte waaghalzen? Dan ben je bij Partyhome aan het juiste adres. Naast die klassieke rodeostier biedt Partyhome Verhuur en Entertainment ook voetbal-,  snowboard- en surfrodeo aan! Misschien dat je stoere neefjes hun kunsten willen vertonen op snowboard, of  wellicht vindt je de voetbalrodeo beter passen op het jaarlijkse feest van de sportclub. De keuze is geheel aan jou! Een rodeo-attractie zorgt gegarandeerd voor de absolute wauw-factor op jouw feest of partij.

Op de volgende pagina’s kun je meer lezen over de verschillende rodeo’s uit ons assortiment.

Rodeostier
Rodeopaardje
Voetbal rodeo
Snowboard rodeo
Surf rodeo

Klik op de link voor meer informatie. Twijfel je nog welke type rodeo te huren? Bel ons of stuur een mail. Wij denken graag mee met de beste invulling voor jouw feest of partij. Onze enthousiaste attractie specialisten staan graag voor je klaar hoor!

Hoe werkt een rodeo attractie?

De bediening van de rodeo attracties werkt zeer eenvoudig. Rodeo attracties zijn uitgerust met een bedieningspaneel waarmee er gekozen kan worden voor een aantal standen. Deze standen staan voor de snelheid waarmee die attractie heen en weer wordt bewogen. Daarnaast zijn de attracties ook met een joystick te bedienen, een leuke uitdaging. Dit kun je zelf doen, of laten doen door een van onze medewerkers. Neem vrijblijvend contact op voor de diverse en bovenal feestelijke mogelijkheden!

Een rodeo attractie huren, hoe gaat dat?

Je kunt de attracties zelf bij ons op komen halen. Houd er rekening mee dat de rodeo’s niet in een open aanhangwagen vervoerd mogen worden en erg zwaar zijn. Wij kunnen de attractie natuurlijk ook naar jou toe brengen en ophalen. Jij dient wel rekening te houden met enkele praktische zaken zoals de oppervlakte van de betreffende attractie en de benodigde stroomvoorziening.

Heb je de juiste attractie gevonden voor jouw feest? Voeg deze dan toe aan je winkelmandje. Wij zorgen als professioneel springkussen verhuur Partyhome ervoor dat alles geregeld wordt. Heb je vragen over deze attractie? Bel ons gerust op, wij staan graag voor je klaar. Eerdere klanten beoordeelden ons met een 9 en maar liefst 100% beveelt ons aan! Rodeo huren, Partyhome Verhuur en Entertainment.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2