Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Stormbaan huren

Een uitdagende stormbaan huren voor jouw activiteit? Partyhome Verhuur en Entertainment heeft een groot assortiment. Je huur al een stormbaan vanaf € 160,- incl. btw.

Een stormbaan huren is een perfecte invulling voor een sportdag, buurtfeest of familiedag. Bij Partyhome Verhuur & Entertainment zijn diverse stormbanen te huur, mét of zonder een prachtig thema. Wil je een stormbaan of hindernisbaan huren? Deze zijn te huur op basis van afhaal bij Partyhome óf te laten bezorgen, evenals de op- en afbouw. In alle gevallen staan jouw wensen centraal en horen we deze meer dan graag!

Grote stormbaan huren voor echte waaghalzen!

Wij hebben diverse stormbanen te huur. Met of zonder klimhelling en variërend tot een stormbaan van wel 47,5 meter lang! Kruip als snelste door de tunnels, tussen de obstakels door en klim zo snel mogelijk over de helling, om als eerste over de eindstreep te komen. Ga jij als snelste en dus als eerste over de stormbaan? Dan ben jij de grote avonturier!

Uiteraard adviseren wij je erg graag om de juiste stormbaan te kiezen. De opblaasbare survivalbaan is een perfecte instapper. Of huur je liever een ware topper zoals de Adventure Track stormbaan? Wanneer je liever direct de strijd aan wilt gaan, ga dan voor de “Bootcamp stormbaan van 30 meter lang! Voor de échte uitdagers is er de “The Challenge stormbaan” van maar liefst 47,5 meter lang.

Opblaasbare stormbaan huren met andere attracties

Naast een stormbaan hebben wij van attractie verhuur Partyhome een ruim assortiment aan zeskamp spellen en luchtkussens. Ook een springkussen huren is een van de vele mogelijkheden. De keuze hierin is ontzettend breed.

Wanneer je meerdere attracties gaat huren, zit daar een leuke pakketkorting op! Zo maak je jouw sportdag helemaal compleet tot een waar spektakel.

Direct een stormbaan huren, hoe werkt dat?

Wanneer je weet welke stormbaan je wilt huren, is dit binnen enkele minuten geregeld. Voeg de stormbaan toe aan je winkelmandje, vul de gegevens in en dan zorgen wij dat het goed komt! Kun je nog geen keuze maken of heb je misschien specifieke wensen rondom je stormbaan? Aarzel niet om contact op te nemen met ons. Wij denken graag met jou mee voor een succesvolle en bovenal sportieve dag! Onze enthousiaste attractiespecialisten staan graag voor je klaar.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2