Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Stormbaan huren

Een uitdagende stormbaan huren voor jouw activiteit? Partyhome Verhuur en Entertainment heeft een groot assortiment. Je huur al een stormbaan vanaf € 160,- incl. btw.

Een stormbaan huren voor jou evenement of feest? Partyhome heeft verschillende soorten stormbanen te huur. We hebben inmiddels een ruim assortiment attractieverhuur. Een hindernisbaan huren kan bij ons al vanaf 160 euro incl. BTW.

Onze populairste stormbanen

Als stormbaan verhuurder hebben we altijd een perfecte attractie voor bijvoorbeeld je sportdag, buurtfeest, familiedag of een zeskamp. Wij helpen je graag bij het organiseren van deze evenementen. Onze stormbanen hebben al op allerlei verschillende evenementen mogen staan. We hebben dus inmiddels al veel ervaring in de stormbaan verhuur. Tegenwoordig hebben we veel verschillende soorten stormbanen. Zo hebben we kleine stormbanen zoals onze Survivalbaan. Deze stormbaan bevat verschillende hindernissen en heeft een jungle thema maar je kunt hier bijvoorbeeld geen helling op klimmen. We hebben ook wat langere stormbanen zoals de Adventure track. Deze heeft een jungle thema en daar heb je bijvoorbeeld wel een helling waar je omhoog moet klimmen. Natuurlijk heeft deze stormbaan ook andere hindernissen dan alleen de helling. Wij laten je met alle plezier onze populairste stormbanen zien:

Hindernisbaan

Deze opblaasbare hindernisbaan is lekker compact en is ondanks zijn 10 meter lengte een van onze populairste stormbaan. Kruip door het net, ga als een speer door de tunnel heen om je vervolgens door de muur heen te springen. Als afsluiter slalom je tussen de paaltjes door om naar de eindstreep te tijgeren.

Vanaf: €160,00
Formaat uitgestald: 10 x 3,8 x 4,2 mtr. (lxbxh)
Formaat opgevouwen: 1,5 x 1 x 1 mtr. (lxbxh)
Gewicht: ca. 100 kg.
Benodigde vrijwilligers: minimaal 1 persoon
Perfect voor: zéér geschikt voor een zeskamp, buurfeest of voor op school

hindernisbaan

Take outbaan

Een mooie uitdagende stormbaan, dat is onze take outbaan van 17 meter lang. Door de beruchte “bigg-roll” is dit een uitdagende opblaasbare stormbaan. Je klautert hier letter omhoog om je vervolgens door de muur heen te duwen. Behaal jij als eerste de eindstreep? Dan ben jij de winnaar van deze uitdagende baan!

Vanaf: €295,00
Formaat uitgestald: 17 x 3,8 x 4,6 mtr. (lxbxh)
Formaat opgevouwen: 2 rollen van 1,5 x 1,5 x 1,5 mtr. (lxbxh)
Gewicht: 2x ca. 150 kg.
Benodigde vrijwilligers: minimaal 2 persoon
Perfect voor: zeskamp voor jeugd en volwassene

take outbaan

Free Style Run

Hoewel dit een van onze nieuwe hindernisbanen is, is deze gelijk een ware topper binnen ons ruim assortiment. Wanneer deze Freestyle Run opgeblazen wordt, is het thema direct zichtbaar. Een ware stormbaan waarbij je letterlijk gaat freestylen! Ren de muur omhoog, glijd naar beneden en klim vervolgens de stijlen helling omhoog. Eenmaal bovenaan heb je een vrije val naar beneden van ca. 2,5 meter. De laatste obstakel is wederom een muur waarna je zo snel mogelijk naar beneden moet glijden om de andere kant te halen.

Vanaf: €300,00
Formaat uitgestald: 21,5 x 4 x 5 mtr. (lxbxh)
Formaat opgevouwen: 2 rollen van 1,5 x 1,5 x 1,5 mtr. (lxbxh)
Gewicht: 2x ca. 200 kg.
Benodigde vrijwilligers: minimaal 3 persoon
Perfect voor: jeugd en volwassene

free style stormbaan

The Challenge stormbaan

Wil je echt uitblinken en iedereen een sportieve dag gunnen? Dan is deze 47,5 meter lange stormbaan een ware eyecatcher tijdens zou event! Onze Challenge Stormbaan doet zijn naam écht eer aan want het is een uitdagende stormbaan. Hellingen, veel obstakels, wring je door muren heen, kruip onder netten door en trotseer de beruchte “bigg-roll”. Pak een klein moment geduld en ga opnieuw de helling op klauteren. Is 47,5 meter niet lang genoeg? We kunnen deze grote stormbaan nog groter maken tot wel 100 meter. We denken graag mee aan een sportieve dag.

Vanaf: €740,00
Formaat uitgestald: 47,5 x 4 x 5 mtr. (lxbxh)
Formaat opgevouwen: 2 rollen van 1,5 x 1,5 x 1,5 mtr. (lxbxh)
Gewicht: 2x ca. 200 kg.
Benodigde vrijwilligers: minimaal 5 persoon
Perfect voor: jeugd en volwassene

grote stormbaan huren

Waar moet je rekening mee houden en advies

Onze stormbanen staan garant voor uren plezier. Om al het plezier eruit te halen wat erin zin, zijn er enkele belangrijke punten van toepassing. We praten dan over ruimte, de transport/logistiek en bijvoorbeeld de op- en afbouw. Wij leggen ze je met veel plezier uit.

Stormbaan zelf ophalen en opbouwen
Wanneer je de stormbaan zelf komt ophalen is het belangrijk dat je met een degelijke aanhanger komt. Bij ieder product staat vermeld hoeveel ruimte je nodig hebt evenals het vervoersmiddel. Bij zelf ophalen verzorg je ook de op- en afbouw van de stormbaan. Natuurlijk ontvang je van ons een duidelijke uitleg en krijg je een handleiding mee.

Op en afbouw door Partyhome
Een stormbaan laten bezorgen is natuurlijk ook mogelijk, vragen we je in sommige gevallen hierbij om hulp. Per stormbaan hebben we genoteerd hoeveel personen dienen te assisteren. Natuurlijk doen we dit allemaal om de huurprijs zo voordelig mogelijk te houden. Alle tijden van de op- en afbouw stemmen we natuurlijk persoonlijk met je af. We moeten immers “samen” zorgen voor een waar spektakel.

Welke ondergrond is geschikt
Bij een stormbaan huren moet je ook rekening houden met de juiste ondergrond. Wanneer je het ons als professioneel verhuurder vraagt, is ons antwoord; “gras”. Wij kunnen de stormbanen namelijk direct en goed verankeren in het gras met haringen. Ook voor de gebruikers is gras een perfect ondergrond gezien gras in veel gevallen lekker zacht is.

Ga je een stormbaan toch op steen plaatsen? Dan adviseren wij om betonblokken erbij te huren of dien je zelf te zorgen voor alternatieve verankering. Daarnaast adviseren wij om valmatten bij de start en finish te plaatsen.

Vele mogelijkheden bij Partyhome

Naast stormbanen hebben we ook allerlei verschillende andere Attractieverhuur. Zo huur je eenvoudig bij ons een springkussen of andere leuke zeskamp spellen. We hebben vele leuke spellen, springkussens en stormbanen te huur voor jong en oud. De stormbanen zijn ook zeer geschikt voor volwassenen. Zo hebben we voor een groot evenement extreem lange stormbanen die zorgen voor een waar spektakel, maar ook zeker voor de kleine evenementen met misschien minder budget hebben we allerlei leuke producten te huur. Bekijk deze en andere attracties direct op onze website. Natuurlijk mag je ons altijd bellen voor vrijblijvend en persoonlijke advies.

Wanneer je dé stormbaan gevonden hebt, kun je deze direct in je winkelwagen stoppen. Je kunt vervolgens aangeven of je voor 1 dag wilt huren of voor langere tijd. Na het versturen ontvang je spoedig een e-mail van ons met de mogelijkheden. Wanneer je liever gebeld wilt worden, is ook dat natuurlijk mogelijk!

Ook voor recreatieparken kun je bij ons diverse stormbanen huren. De periode kan hierbij wisselend zijn van 1 dag tot meerdere dagen. Wij hebben diverse stormbanen in thema’s en kunnen daardoor mooie thema pakketten maken.

“jij de wens, wij de uitdaging”!

Tips van onze stormbaan specialist Bart

Van je hobby je werk maken, dat heeft Bart gedaan met het bedrijf. Bart helpt je dan ook graag persoonlijk om te zorgen voor een mooie sportdag of invulling van je evenement. Wanneer je mij vraagt om een waar spektakel, dan adviseer ik onze langste stormbaan natuurlijk. Dat is echt een prachtige lange stormbaan van 100 meter.

grote stormbaan huren

Ook ben ik erg trots op onze Formule 1 stormbaan, deze heb ik met mijn team namelijk zelf getekend. Door de gigantische formule 1 auto springt deze er van een flinke afstand al letterlijk uit. Deze thema stormbaan is nog maar net in ons verhuur assortiment en nu al een erg populaire attractie. Leuk om te weten is dat een springkussen huren in formule 1 thema ook mogelijk is. Deze hebben we namelijk ook zelf getekend.

formule 1 stormbaan

Naast een stormbaan hebben wij van attractie verhuur Partyhome een ruim assortiment aan zeskamp spellen en luchtkussens. Ook een springkussen huren is een van de vele mogelijkheden. De keuze hierin is ontzettend breed.

Wat onze klanten zeggen

Samen moeten we gaan voor een sportieve sportdag of spetterend evenement. Je mag van ons dan ook persoonlijke en gerichte service verwachten waarbij jouw wensen centraal staan. Ons motto hierbij is; “jij de wens, wij de uitdaging”. Nieuwsgierig wat onze klanten van onze service vinden? Bekijk deze en alle andere reviews op onze website.

Veelgestelde vragen bij een stormbaan huren

Past de stormbaan in de auto

Nee, een stormbaan past zeker niet in de auto. Wij adviseren je ten alle tijden een bus of aanhanger mee te nemen. Doordat we diverse stormbanen hebben geven je we altijd het juiste vervoersmiddel aan bij de bevestiging.

Hoeveel stroom heb ik nodig

De stroom is verschillend per stormbaan. Op onze website kun je precies lezen hoeveel watt er nodig is.

Gerelateerde pagina’s

Een opblaasbare stormbaan huren is slechts een van de vele mogelijkheden. Bekijk daarom zeker onze andere attracties en laat je verbazen.

Springkussens
Attractieverhuur
Waterattracties
Rodeostier huren

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2