Partyhome Verhuur en Entertainment
(163 Recensies)
Bekijk alle recensies

Goochelaars

Organiseer je een feest en ben je opzoek naar een unieke act? Een professionele act waarbij de magie letterlijk tot leven komt? De goochelaars van Partyhome zorgen elke dag voor een waar spektakel ergens in Nederland en misschien staan ze volgende week bij jou voor de deur!

Een goochelaar geeft een bijzondere draai aan jouw feest. Reken maar dat onze goochelaars menig mond doen openvallen! Met een goochelaar op jouw feest zorg je voor een onvergetelijke ervaring die jij en je gasten langer zal bij blijven dan de wekelijkse bridge- of karaokeavond. Bekijk de verschillende shows en boek de magie die het beste bij jouw publiek past. Ook als er specifieke wensen zijn of trucs wilt zien voor jouw bruiloft, opening, verjaardag of beurs. We denken graag met je mee en verzorgen dan ook vele optredens op maat in heel Nederland met succes.

Wist je dat de kunst van het goochelen als sinds de 18de eeuw wordt uitgevoerd? Vroeger werd er gedacht dat goochelaars over boven natuurlijke krachten beschikten. Goochelaars lieten namelijk niets los over hun werkwijze. Tegenwoordig weten we dat die kaart gewoon uit de mouw komt. Deze truc kennen we onder tussen wel. Gelukkig gaan de goochelaars van Partyhome een flinke stap verder om het publiek te verrassen!

Goochelaar voor kinderen boeken

Jij wilt een goochelaar inhuren voor kinderen met een Magic show? Bekijk dan ook zeker de verschillende kindershows. Interactie als rode draad waarbij kinderen zelf de grote hoofdrol spelen. Ze zijn dan ook voor even een illusionist en doen zelf enkele bijzondere goocheltrucs en/of illusies. Van professioneel goochelaar tot clown? Of wat te denken van een goochelshow voor Carnaval? De goochelaars van Partyhome maken er altijd een magische invulling van, voor jong en oud. Jouw wensen staan hierbij volledig centraal. Geef ze dan ook gerust aan!

Een goochelaar huren, wat zeggen andere?

Onze goochelaars zijn werkzaam in Nederland en België en met ruim 10 jaar ervaring weten we wensen goed te vervullen. Iedere klant heeft zijn eigen wensen. Deze uitdaging gaan we met veel plezier aan. Hier hechten wij namelijk erg veel waarde aan. Alles voor een tevreden klant. Deze inzet wordt beloond en daar zijn we trots op. Eerdere klanten beoordeelden ons gemiddeld met een 9 en maar liefst 100% beveelt ons aan!

Met welke goochel act ga je van jouw feest een succes maken?

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2