Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Goochelaar inhuren

Organiseer je een feest en ben je opzoek naar een unieke act? Een professionele act waarbij de magie letterlijk tot leven komt? De goochelaars van Partyhome zorgen elke dag voor een waar spektakel ergens in Nederland en misschien staan ze volgende week bij jou voor de deur!

Heb je een verjaardag,- kinderfeest of evenement en ben je opzoek naar een magische invulling? Een professionele act waarbij de magie letterlijk tot leven komt? De goochelaars van Partyhome Verhuur en Entertainment zorgen elke dag voor een waar spektakel ergens in Nederland en misschien staan ze volgende week bij jou voor de deur.

Wat de gelegenheid ook is, wij zorgen altijd voor een leuke show. Grote kans dat je onze goochelshows al hebt mogen spotten op een recreatiepark of bedrijfsfeest bij jou in de regio.

Goochelaar met magische goochelshow

Grote kans dat je een van onze shows al hebt mogen spotten op een recreatiepark, camping, buurthuizen, of andere evenementen. Wanneer je een goochelshow boekt is dat een show waarbij het publiek interactief betrokken zal worden. Zowel kinderen als volwassenen zullen op zijn of haar manier betrokken worden met verbluffende goocheltrucs.

Ook voor scholen en kinderopvang hebben we leuke mogelijkheden. In sommige gevallen adviseren wij bij grotere groepen kinderen, de groep te splitsen. Op deze manier kunnen we inspelen op de leeftijd en is de show voor iedereen geschikt. We verzorgen dan een show voor de kleintjes en voor de oudere kinderen, lees bovenbouw en onderbouw. Via deze manier maken we de show passend bij de leeftijd van de kids. Vanzelfsprekend is dit dan tegen een reduceert tarief te boeken.

goochelaar met goochelshowLeuke show verschillen aan je uitgelegd

Of je nu een goochelshow zoekt voor volwassenen of kinderen, wij hebben altijd een interactieve goochelshow. Een magic show waarbij je zelf gaat goochelen onder het motto: “meedoen is leuker dan kijken”. Het onthalen van Sinterklaas, een goochelaar op kinderfeestje tot complete familieshow in het theater. Organisatoren kenmerken de shows met de woorden: humor, spanning, interactie en beleving.

Onderstaande met plezier enkele goochelshows uitgelicht. Op deze manier hopen wij je te helpen om de juiste act te vinden voor je activiteit/event. Natuurlijk kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken wat volgens ons een aanrader is voor jouw publiek.

Goochelaar op kinderfeestje

Wanneer je een kinderfeest voor ogen hebt waarover ook de volgende dag nog gesproken wordt, is een goochelaar uitnodigen een goede zet. Een goochelaar op kinderfeestje waarbij het jarige kind goed in de schijnwerpers gezet zal worden, het is immers zijn/haar feest. Stil zitten is er bij deze goochelshow niet bij, alle kinderen worden namelijk bij het programma betrokken. Samen trucs oefenen en na afloop een spectaculaire finale met ballonnen. Alle kinderen zullen namelijk naar huis gaan met een leuk ballonfiguur. Kortom een feest waarbij ontzettend veel te beleven is en de kids zelf in de grote hoofdrol staan.

Tijdsduur: vanaf 1 uur
Voornaamste doelgroep: 4 t/m 10 jaar
Prijs van de show: vanaf 170,-

Kindershow Dé Toverboom

Een show met een magische verhaal, dat is De Toverboom. Wanneer goochelaar Bart bij zijn opa en oma gaat logeren is er altijd één kamer waar hij nooit mag komen. Als hij alleen op het huis mag passen, gaat hij toch de kamer in om te kijken. Al snel komt Bart erachter dat er een raar “luchtje” hangt. Zeker wanneer dé toverboom om de hoek komt kijken is de magie geboren.

De Toverboom is een show met sensatie, muziek, een spetterende illusie, kleurrijke ballonfiguren, magie en bovenal erg interactief. Ook educatie zal niet vergeten worden; “eten we allemaal wel voldoende groeten en fruit”?

Tijdsduur: 1 x 45 minuten
Voornaamste doelgroep: 4 t/m 10 jaar
Prijs van de show: vanaf 550,- excl. btw
Sfeerimpressie: Bekijk promo

De Toverboom

Toverboom kindershow

Lets Magic dé familieshow

In de Lets Magic show combineren we goocheltrucs en balloncreaties tot een 60 minuut durende familieshow. Een show waarbij humor/interactie de grote rode draad is en waarbij ook een illusie zeker niet mag ontbreken. Vanzelfsprekend zullen ook de ouders bij deze leuke goochelshow betrokken worden. Welke vader of moeder gaat de zwaarden trotseren? Kortom de gehele familie kan genieten van deze magische goochelshow.

Tijdsduur: 1x 60 minuten
Voornaamste doelgroep: 4 tot 100 jaar! (en daarboven)
Prijs van de show: vanaf 450,- excl. btw

Deze show is een aanrader op evenementen en recreatieparken. Juist omdat deze show gezien wordt als familieshow. Hierbij geniet dus jong en oud op zijn/haar eigen manier. Optioneel is deze show eenvoudig aan te passen aan Sinterklaas of Kerst. Laat je wensen gerust horen!

een goochelaar inhurenWat zeggen klanten over onze interactieve goochelshow

Met ruim 15 jaar ervaring kunnen we zeggen dat we al duizenden volwassenen en kinderen hebben mogen laten genieten van onze goochelshows. Nieuwsgierig hoe hard er genoten en gelachen werd? Bekijk de reviews op onze website of lees ze hier via het onafhankelijke platform van huren.nl

Wij vinden het fantastisch dat 99% van onze klanten ons aanraden bij familie en vrienden. Met ruim 400 beoordelingen score we een 9. De meest gebruikte woorden na afloop zijn; “bedankt, uitstekend, fantastisch en we hebben ontzettend genoten.” Dat is geweldig toch?!

Veelgestelde vragen over onze shows

Onderstaande geven we je met plezier alvast antwoorden op de meest gestelde vragen rondom onze goochelshows en acts.

Wat kost een goochelaar?
De kosten zijn afhankelijk van het soort show, de grote van de activiteit/event en het aantal verwachte personen. Natuurlijk geven we je graag een richtprijs van de act die je wenst. Je kunt deze prijs vinden op de pagina.

Zijn jullie in heel Nederland te boeken?
Jazeker, je kunt onze shows door heel Nederland boeken. Daarnaast staan we ook regelmatig over de grens.

Is goochelaar een beroep?
Ja, goochelen is een beroep! Sterker nog, we kunnen met trots zeggen dat we beroeps goochelaars zijn. Wat begon met een hobby is uitgelopen tot ons beroep.

Wat is jullie doelgroep?
Onze doelgroep is per act en goochelshow verschillend. Zowel kinderen als volwassenen kunnen genieten. Bekijk de verschillende acts, want de doelgroep hebben we erbij gezet voor je. Voor scholen kunnen we de shows splitsen. Een goochelshow voor de onderbouw en een show voor de oudere kinderen van de bovenbouw bijvoorbeeld. Laat ons je wensen weten, dan zorgen wij dat het publiek kan genieten.

Hoe kan ik direct boeken?
Leuk dat je interesse hebt in een goochelshow of een van onze acts! Via ons contactformulier kun je direct de juiste act inhuren. Check snel de website of bel ons gerust voor vrijblijvend advies via 0031 (0)493313087. Onze enthousiaste medewerkers zitten met plezier voor je klaar.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2