Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Voetbal zeskamp

€455,00 excl. btw (€550,55 incl. btw)
Kenmerken
SPORTIEF TEAMBUILDING

Zijn jullie de grootste voetbal fanaten bij elkaar? Dan is dit voetbal zeskamp perfect voor jullie. Vol uitdaging en actieve voetbal spellen.

Voetbal zeskamp voor échte voetballers

Een spel met waar je met 2 personen in de funbroek zit en moet gaan voetballen met je tegenstanders, waardoor je de meest fantastische en hilarische momenten mee gaat maken. Want zorg ervoor dat je natuurlijk wel de zelfde kant op gaat. Wie scoort de meeste punten met de opblaasbare voetbalgoal of ga jij net als andere bekende Nederlandse darters de 180 halen met het ultieme voetbal darts. Probeer de bal zo vaak mogelijk in de roos te mikken, of verzin zelf een leuk dart spel bij deze attractie. Plaats de snelheidsmeter achter een net van een voetbal goal. Zo kun je eens na gaan welke voetbal liefhebber het hardste schot van jullie team of familie heeft. Met de bubbel voetbal zit ieder in zijn eigen bubbel. Het zicht op de bal wordt wel minder, dus probeer de bal wel te raken. Elk team kan daarnaast strijden in het levend tafelvoetbal spel, zo kun je zelf eens beleven hoe het is om als zo’n poppetje van links naar rechts geslingerd te worden.

Meer thema zeskampen bij Partyhome

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met ons, wij staan je graag en vol enthousiasme te woord staat om er een onvergetelijk maar voor al sportieve dag van te maken. Bekijk ook zeker eens onze andere zeskamp pakketten!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,55
Huurprijs op basis van afhaal € 455,- incl. btw
Huurprijs met op- en afbouw € 565,- incl. btw
Aantal teams zelf in te vullen
Stroomcapaciteit 4 x 1100watt : 4 x 230volt

Twan

Deurne

Klinkt afgezaagd dat ik overal uitstekend heb aangekruist, alleen maar lof over de klantgerichtheid. Het gehele team denkt mee met je om het allemaal ...

  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10