Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kerst

Gezellig shoppen tijdens Kerst? Met onze speciale Kerstacts voor in winkelcentra krijgen wij het voor elkaar. Een Kerstman, Kerstelfjes, Arreslee, Dickenskoor of complete consumentenactie? Je zegt het maar, jouw wens is onze uitdaging!

Naast Sinterklaas is Kerst voor veel ondernemers een van de drukste dagen van het jaar. Iedereen koopt leuke cadeaus voor elkaar en er is veel sfeer en gezelligheid. Passende acties in je winkel zorgen dat voor een verhoogde sfeer. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben diverse Kerstacts voor in winkelcentra. Daarnaast verzorgen we ook decoratie voor etalages tot een compleet huis van de Kerstman.

Kerstman in winkelcentrum

De Kerstman is natuurlijk hét gezicht van een succesvolle Kerst. Al jaren is een professionele Kerstman huren een leuke en sfeervolle kerstact. Naast het fysiek aanwezig zijn zal hij graag een babbeltje maken met de bezoekers. Maar ook het uitdelen van attenties is erg succesvol. Zeker wanneer er Kerstelfjes mee komen, zorgt dat voor nog meer vertier. Of boek de Kerstman in een opblaasbare sneeuwbol. Je kent hem vast wel, hét bolletje waarin het altijd sneeuwt.

Rondlopende Kerstact door de winkelstraat

Je klanten lopen natuurlijk gezellig rond om te shoppen. Hoe leuk is het dan dat er door de straten ook rondlopende Kerstacts te zien zijn. Een sfeervolle winkel uit en een gezellige straat weer in. Wij hebben diverse rondlopende Kerstacts waarmee je de bezoekers echt kunt laten verrassen.

Zo zal de zingende Kerstman zijn grootste hits laten horen maar is ook het Charles Dickens Trio erg populair. Een ludieke verschijning is dan weer onze wandelende Kerstboom. Maar biedt onze unieke Kerstmobiel met elfjes vele mogelijkheden waarbij de muziek je tegemoet zal komen. Bovenstaande zie je al onze Kerstacts en anders maken we er een op maat voor je. Jij de wens, wij de uitdaging!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2