Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Huis van de Kerstman

€2500,00 excl. btw (€3.025,00 incl. btw)
Kenmerken
LEVENDIG SFEERVOL

De Kerstman is de laatste jaren een grote opmars aan het maken in Nederland. Maar waar slaapt of werkt de Kerstman eigenlijk? Die vraag is snel en eenvoudig te beantwoorden. Het enige wat nodig is, is een locatie en aantal uren. Binnen een dag toveren wij de ruimte om tot sfeervolle werkkamer van de Kerstman. Duidelijk antwoord op de vraag en voor jouw als winkelcentra een leuke en sfeervolle marketingtechniek.

Huis van de Kerstman inrichten

Direct na Sinterklaas zullen we de beschikbare ruimte ombouwen tot sfeervolle kamer. Door middel van decordoeken, passende meubels, Kerstbomen, veel cadeau’s en sfeerverlichting maken wij een complete werkkamer van de Kerstman. Geef er een grote PR aan met extra activiteiten en je hebt een leuke publiekstrekker in het winkelcentra. Zeker wanneer je de actie versterkt met een bezoek van de Kerstman zelf:

✅ Rondlopende Kerstman
✅ Op de foto met de Kerstman
✅ Knutselmiddagen organiseren met elfjes
✅ Inleveradres voor kleurwedstrijd, speurtochten etc.

Combineer de werkkamer van de Kerstman met Sinterklaas!

Voordat de Kerstman ons land binnen komt vieren we natuurlijk met zijn alle Sinterklaas. Om de kosten te splitsen kunnen we in kort tijdsbestek de gehele kamer ombouwen naar Kerst. Dat betekent dat we eerst de werkkamer van Sinterklaas inrichten om deze vervolgens om te bouwen naar het huis van de Kerstman.

Laat ons je wensen weten, dan maken wij deze werkelijkheid! “Jouw wens is onze uitdaging”

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur ca. 3 weken
Benodigde ruimte in overleg
Stroomvoorziening in overleg

Pieter

Deurne

De perfecte kinder act De clown act Dico was perfect, ook al waren er heel veel kinderen iedereen kreeg evenveel aandacht en een fantastische dieren b...

  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10