Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Ballondecoratie

Binnenkort een opening of feestelijke activiteit? Ballondecoratie zorgt direct voor een feestelijk effect. Zo kun je een ballonnenboog bestellen in de kleuren van je bedrijf of een prachtige ballonpilaar bij de ingang. Laat ons je wensen horen, dan maken wij deze werkelijkheid met ballonnen.

Ballonnen doen het altijd goed om de aandacht te trekken van de mensen of winkelend publiek. Of dit nu versiering voor een opening of jubileum is, bij Partyhome Verhuur en Entertainment is de keuze eindeloos. Voor jubilea zoals 50 of 60 jaar getrouwd wordt veel al voor een mooie gedraaide ballonnen boog gekozen. De kleuren goud en wit of goud en zwarte zullen een meerwaarde hebben op deze feestelijke viering.

Ballonnen voor opening winkel

Je hebt je winkel verbouwd of bent een nieuwe zaak begonnen? Trek de aandacht om hier een grote ballonnenboog te plaatsen voor deze feestelijke opening. Deze kan in maximaal 4 kleuren gemaakt worden dus wellicht bijzonder om de huisstijl kleuren te gebruiken voor de ballonnen in de winkel. Je kunt ook twee ballonpilaren bestellen. Veelal worden er dan aan beide zijdes van de deur eentje geplaatst. Ook voor 50 en 60 jarig jubileum zijn deze pilaren een ware eyecatcher.

Ballondecoratie bestellen doet het altijd goed

Ballonnen blijven het altijd goed doen bij jong maar zeker ook bij oud. Is er in jullie winkelcentrum iets te doen of te vieren, maak dit kenbaar door een ballonnenboog of ballonnen pilaar te plaatsen. Hierdoor zullen de klanten nieuwsgierig worden en een kijkje komen nemen wat er te doen is. Alle ballonnen die we gebruiken voor een ballonnenboog of ballonnenpilaar zijn van latex en 100% biologisch afbreekbaar.

Wat zijn jouw wensen met ballonnen?

Bekijk onze site voor de mogelijkheden voor hier in de regio en mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, neem gerust contact op via 0031-(0)493-313087. Daar zitten onze enthousiaste medewerkers klaar om mee te kijken naar jullie wensen. Zo kunnen we samen gaan kijken wat de mogelijkheden en prijs zullen zijn. Want we hebben niet voor niets ons motto :”Jouw wens is onze uitdaging”

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2