Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Sinterklaas

Sinterklaas entertainment in je winkelcentrum? Partyhome Verhuur en Entertainment is dé entertainmentspecialist rondom Sinterklaas. Ons bedrijf is ontstaan door dit prachtige feest!

Staat het jaarlijkse Sinterklaasfeest weer op de agenda? Een mooie en sfeervolle tijd maar heb je eigenlijk géén tijd om promotie activiteit te verzinnen voor je winkel of winkelcentrum? Dat snappen wij bij Partyhome Verhuur en Entertainment maar al te goed. Als jij je bezoekers helpt, zorgen wij voor sfeervol Sinterklaas entertainment!

Sinterklaas huren voor je winkel of winkelcentrum

Sinterklaas, voor de meeste ondernemers is dat naast Kerst een behoorlijke drukke tijd. In dit laatste kwartaal moet jij je als winkelier eigenlijk helemaal niet druk hoeven te maken over het Sinterklaas entertainment of promotie…. Precies, dat vinden wij nu dus ook. Mede hierdoor kiezen vele ondernemers en winkelcentra voor ons als professioneel entertainmentbedrijf. Wij zorgen voor het sfeervolle shoppen terwijl jij je klanten optimaal kunt bedienen.

Vele leuke acties rondom Sinterklaas

Dat sfeervol shoppen is aan ons helemaal uitbesteed. Zo is alweer enkele jaren onze grootste topper een werkkamer van Sinterklaas. Een leegwinkelpand toveren we dan volledig om tot sfeervolle kamer. Op deze manier is het leegstaande pand goed benut en voor de toekomstige koper/huurder een goed beeld van “krachten bundelen”.

Maar ook kleine Sinterklaas acts verzorgen we. Zo kun je een ballonnenpiet huren, maar ook op de foto bij Sinterklaas is erg succesvol.

Je merkt het al, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat dan ook gerust je wensen horen, dan zetten wij deze om naar realiteit.

Jouw wens is onze Uitdaging

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2