Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Op de foto bij Sinterklaas

€1150,00 excl. btw (€1.253,50 incl. btw)
Kenmerken
INTERACTIEF SFEERVOL MARKETING

Een onvergetelijke ontmoeting in je winkelcentrum, dat is het resultaat met de fotoactie “op de foto met Sinterklaas”. Met een prachtig huiselijk decor, sfeervolle muziek, Sinterklaas, pieten en een professionele fotograaf. Alle foto’s worden direct geprint en meegegeven. Deze foto’s branden we natuurlijk helemaal in de stijl van je winkel of winkelcentrum.

Op de foto met Sinterklaas, lekker sfeervol

Een sfeervolle en onvergetelijke ontmoeting, dat zijn de recensies van “op de foto bij Sinterklaas”. Na het plaatsen van een sfeervol decor zal Sinterklaas plaats nemen op zijn stoel. Vanuit hier begroet hij de kinderen met een grote glimlach. Een tekening geven, vragen stellen, een handje geven of op de foto kan allemaal!

Op de foto bij Sinterklaas wordt compleet verzorgt met:
✅ Sinterklaas
✅ Standaard 1 piet, meerdere pieten mogelijk
✅ Fotograaf met direct afdrukken van de foto’s
✅ Sfeervol decor en achtergrondmuziek

De foto’s zullen direct worden afgedrukt, zo kan deze herinnering direct een blijvende herinnering worden. Het leuke is dat we op deze foto’s logo’s kunnen mee drukken. Zo is deze herinnering voor altijd gekoppeld aan je winkel of winkelcentrum. Ook digitale verspreiding is mogelijk op bijvoorbeeld Facebook. Dit zal natuurlijk verzorgt worden binnen de regels rondom de AVG.

Pakkende Sinterklaas actie in winkelcentrum

Naast deze fotoactie hebben we diverse andere leuke acties voor in een winkelcentrum. Zo kunnen we een werkkamer van Sinterklaas inrichten, Sinterklaas trein laten rijden of een bakkerij op wielen met de pepernotenmachine. Bekijk deze en andere leuke acts of laat je wensen horen, dan maken wij deze realiteit!

Specificaties

Aantal personen 3
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 4 x 30 minuten
Leeftijd 0 tot 99 jaar
Speelruimte 5 x 4 x 2,5 mtr.
Stroomvoorziening 1x 220 V. i.v.m. geluid

ROC Tilburg

Tilburg

Goede service, zeer klantgericht, goede materialen, denken goed mee en dat voor een zeer goede prijs. Maken al 5 jaar gebruik van de service van Party...

  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10