Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Spelshow

Zoekende naar een actieve invulling voor jouw familiedag, vriendenweekend of bedrijfsfeest? Kies dan voor een spelshow waarbij interactie volledig centraal staat! Partyhome Verhuur & Entertainment heeft diverse spelshows en quiz spellen ontwikkeld waarbij de spanning niet te snijden is en iedereen zelf in de hoofdrol staat. De vraag is alleen, heb je dat zelf in de gaten…???

Spelshow of quiz op locatie in heel Nederland!

Het leuke van een spelshow is, dat deze overal op locatie te verzorgen is. Of het nu is in de kantine van je sportclub, grote feestzaal of bij jouw bedrijf, Partyhome verzorgd het. Onze interactieve spelshows zijn werkelijk overal inzetbaar in heel Nederland. Ook onze zuiderburen hebben inmiddels ervaring.

Bekijk naar de reacties van eerdere klanten? Bekijk gerust onze reviews, maar liefst 100% beveelt ons aan met een gemiddelde van een 9. Om trots op te zijn toch….

Ruime keuze aan uitjes op locatie

Altijd al willen weten wie er nu de sterkste is? Boek dan de spelshow: Jongens tegen de Meisjes op locatie. Het spel der seksen, waarbij deze vraag écht beantwoord gaat worden. Houd je liever van een Pubquiz? Dan raden wij jou graag onze enige echte Pub Games aan. Met deze spelshow toveren wij jouw locatie helemaal om tot een ware kroeg. Met maximaal 4 teams gaan we bekijken welk team deze Pub quiz gaat winnen! Ruime keuze, ieder zijn thema, maar centraal staat volledig de interactie!

Natuurlijk verzorgen wij van Partyhome de hele spelshow. Dit is natuurlijk inclusief passend en bovenal sfeervol decor, spelattributen, het geluid en bovenal een enthousiaste presentator. Het enige waar jij zorgt voor hoeft te dragen, is een geschikte locatie en een groep gezellige mensen!

Heb je niet voldoende tafels of stoelen? Géén probleem, ook dit kun je bij ons huren met ons brede aanbod aan partyverhuur.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2