Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Ik hou van Holland

€425,00 excl. btw (€463,25 incl. btw)
Kenmerken
THEMASHOW INTERACTIEF OERHOLLANDS

Ik hou van Holland is het wel bekende showprogramma van tv waarin teams het tegen elkaar opnemen met allerlei quizvragen, doe activiteiten en allerlei hilarische spelletjes.

Tijdens deze knotsgekke en gezellig “ik hou van Holland” show strijden maximaal 4 teams tegen elkaar. Elk team heeft één teamcaptain die samen met zijn team gaat voor de overwinning. Bij het weten van de vraag geeft de teamcaptain zo snel mogelijk een druk op de knop. Is het antwoord goed, dan verdient jou team de punten! Uiteraard is het ook mogelijk dat de gehele groep mee doet tijdens dé “Ik hou van Holland” quiz, dit zorgt voor nog meer spanning, humor en sensatie!

Natuurlijk ontbreekt het rad voor het sensationele finalespel deze avond niet evenals de oer-Hollandse klanken en meezingers!

Ik hou van Holland spel huren voor teambuilding

Ik hou van Holland is een perfecte sfeermaker voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest. Deze oer-Hollandse quiz is te spelen op elke locatie en dus ook zeer geschikt op jouw bedrijf. Zo is samen werken tijdens deze spelshow van groot belang wat perfect is voor de teambuilding van jouw personeel. Ook voor verenigingen en teams is het Ik hou van Holland spel huren zeer geschikt want welk team gaat er al grote winnaar naar huis…?

Vermelde prijs is gebaseerd op groepen t/m 50 personen. Bij meer dan 50 personen is de prijs op aanvraag i.v.m. geluid en eventuele extra presentator.

Hét Ik hou van Holland quiz en meer…

Naast deze Oer Hollandse quiz zijn er diverse mogelijkheden meer. Zo toveren we je ruimte razend snel om tot een kroeg bij Pub Games. Of gaan we doldwaze spellen tegemoet bij onze nieuwste spelshow “The Party Quiz“. Wat je wensen ook zijn, wij maken ze graag realiteit. Jouw wens is onze uitdaging!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur ca. 90 minuten
50 t/m 100 personen vanaf € 495,- excl. btw
Leeftijd 7 tot 100 jaar
Speelruimte 5 x 4 x 3 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1x 220V. i.v.m. geluid

Seb

Deurne
  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10