Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Jongens Vs meisjes

€450,00 excl. btw (€490,50 incl. btw)
Kenmerken
STRIJD DER SEKSEN INTERACTIEF TEAMBUILDING

Het hilarische jongens tegen de meisjes programma van tv tijdens jouw bedrijfsfeest, familieweekend of vriendenweekend? Vanaf nu is deze waanzinnige spelshow te boeken bij Partyhome Verhuur & Entertainment.

Jongens tegen de meiden spel, strijd der seksen!

De Jongens tegen de meisjes, het humoristische spelshow waarin de verschillen tussen de twee seksen centraal staan. Tijdens deze spelshow gaan de jongens kijken wat ze nu daadwerkelijk weten over de andere seksen, de meiden. Ook de meiden gaan zich volledig inleven door algemene kennisvragen, songteksten, uitbeelden en natuurlijk het letterpakken spel.

Welke seksen weet er meer over de ander, de jongens of de meiden? Onze presentator gaat samen met jou de uitdaging aan om te kijken wie nu daadwerkelijk de beste zijn. Wat denkt jij….

Een veelzijdige spelshow met o.a.:
-Letterpakken spel
-Wie ben ik?
-Karaoke
-Strijd der seksen?
-Stoelendans spel
-Waanzinnig eindspel

Vermelde prijs is gebaseerd op groepen t/m 50 personen. Bij meer dan 50 personen is de prijs op aanvraag i.v.m. geluid en eventuele extra presentator.

Ruime keuze in spelshows

Bekijk ook eens onze andere spelshow zoals The Party Quiz, dit is onze nieuwste spelshow met nog meer interactie. Ook leuk om een spelshow te combineren met ons aanbod in partyverhuur. Wist je dat ook meubilair huren een van de vele mogelijkheden is? Bel ons gerust voor meer informatie en laat je wensen horen. Wij zetten deze graag om in realiteit!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur ca. 90 minuten
50 t/m 100 personen vanaf €545,- excl. btw
Leeftijd 7 tot 100 jaar
Speelruimte 10 x 3 x 3 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1x 220V. i.v.m. geluid

Winkelcentrum

Rotterdam

We hebben mogen genieten van de snowglobe en Kerstman. Prettige contacten met Bart en Danielle gehad, ze kunnen snel schakelen en denken ook echt met ...

  • Assortiment: 9
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 9
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 9
  • Gemiddelde: 9.3