Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Ballonartiest

Een ballonartiest inhuren, welke jong en oud doet verrassen met allerlei kleurrijke ballonfiguren. Bij Partyhome Verhuur & Entertainment weten we daar wel raad mee. Maar wist je dat er naast de ballonnenclown diverse andere mogelijkheden zijn om een ballonartiest te huren? Creatief zijn en de uitdaging aangaan, daar houden wij van!

Een ballonartiest huren die bij jouw gelegenheid past

Ieder feest en evenement is anders! Daarom beschikken wij over diverse kostuums, zodat we de juiste artiest kunnen inzetten bij jouw activiteit of feest. Zo is dé ballonnenclown de meest geboekte vorm van een ballonartiest. Voor elk thema hebben we een passende artiest. Wat te denken van een heks met ballonnen voor Halloween, een ballonnenpiet of tijdens Kerst een Kerstelfje? Al deze artiesten maken van ballonnen de meest uiteenlopende ballonfiguren.

Staat jouw gewenst kostuum of thema er niet bij? Geef ons dan gerust een belletje. Een grote kans dat we het kostuum toch al hebben hangen. Zo niet, dan maken we deze toch gewoon in ons atelier!

Professionele ballonartiest inhuren voor promotie

Een professionele ballonartiest zorgt voor een tastbare en bovenal kleurrijke verrassing. In een razend tempo verschijnen er diverse kleurrijke balloncreaties. De meest gestelde vraag door omstanders is dan ook; “waar heb je die vandaag”? Precies, een ballonartiest valt op en creëert reuring. Om er nog eens extra aandacht aan te geven, kunnen we een flyer of visitekaartje bij de gemaakte balloncreaties doen. Zo is er ook altijd nog een herinnering voor later.

Wat je wensen ook zijn, wij laten ons graag uitdagen!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2