Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kinderschminken

Een kleurrijk succes op ieder feest boeken? Het kan met een vrolijke schminkstand. Het kinderschminken is en blijft razend populair! In no time veranderen kindersnoetjes in prachtige dieren of superhelden. Benieuwd naar de vele mogelijkheden voor het inhuren van een professionele schminkster? Bekijk de mogelijkheden of neem direct contact op met een van onze entertainment specialisten!

Kinderschminken is altijd een succes op een kinderfeestje, braderie, markt of evenement. De professionele schminker(sters) van Partyhome Verhuur en Entertainment toveren de kinderen in een handomdraai om tot prinsen, prinsessen, vlinders of tot diverse andere vrolijke dieren. Kinderen mogen altijd zelf laten weten hoe ze geschminkt willen worden.

Schminkstand met professionele schmink

Schminken is bedoeld om iedereen een vrolijke snoet te kunnen bezorgen. Wanneer je een schminkstand gaat huren bij Partyhome, gebeurt dit ook altijd verantwoord. Er wordt enkel en alleen gewerkt met professionele kinderschmink van de merken: PartyXplosion, Grimas en Kryolan. Deze merken zijn erkend, allemaal op waterbasis en altijd gemakkelijk van de huid te verwijderen. Erg goed om te weten als je een schminkstand wilt huren voor je evenement.

Kinderschminken en meer…

Bij Partyhome kun je diverse soorten schminkers huren. Voor elk themafeest of seizoen hebben we namelijk de perfecte schminker(ster). Zo kun je een clown met schmink huren, een ware schmink heks of wat dacht je van pieten die kunnen schminken? Ook tijdens de sfeervolle Kerstdagen kunnen we het kinderschminken in stijl verzorgen. Wat dacht je van de nieuwe rage: glittertattoo’s. De tattoo die na een aantal dagen vanzelf weer zal verdwijnen. Laat je wensen gerust horen, wij van Partyhome staan overal voor open.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2