Partyhome Verhuur en Entertainment
(165 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kindershow

Een levendige interactie, leuke spelletjes, verbluffende goocheltrus en uiteraard acts met erg veel humor. Dat zijn de kenmerken wanneer je bij Partyhome Verhuur en  Entertainment een kindershow boekt! Kinderen staan zelf altijd in de grote hoofdrol.

Wil jij een leuke kindershow boeken? Dan ben je bij Partyhome Verhuur en Entertainment aan het juiste adres. Wij verzorgen interactieve shows waarbij kinderen zelf in de hoofdrol staan. Onze kindershows worden vaak geboekt voor optredens op een basisschool, recreatiepark, vereniging, verjaardag, bedrijf of evenement. Zo is onze ‘Goochelshow voor kinderen’ erg populair op kinder- en familiefeesten! Naast de goochelshow kan er ook gekozen worden voor een clown of carnavalsthema. Staat jouw gewenste kindershow niet tussen ons aanbod? Neem dan gerust even contact op, voordat je een boeking doet. Zo is een kindershow inhuren altijd passend bij jouw wensen.

Waarom bij Partyhome een kindershow boeken?

Wij hebben al vele jaren ervaring in het organiseren van verschillende soorten kindershows, goochelshows en kinder entertainment. Het is onze uitdaging om elk kind te betrekken en te laten lachen tijdens de interactieve kindershow.

Wist je dat we zelfs een kindershow kunnen maken passend bij een thema? Zo schreven we bijvoorbeeld voor Haribo Nederland een kindershow met de bekende gele gummybeer! Maar schrijven we ook jaarlijks een leuke show rondom Sinterklaas. Daag ons uit en we schrijven een passende show voor kinderen, geheel op maat!

Show met veel interactie voor de kinderen

Wat je kunt verwachten als je een voorstelling bij Partyhome gaat huren? Een kindershow met levendige interactie, spanning, spelletjes, magische goocheltrucs en natuurlijk erg veel acts met humor. De lach van een kind is onbetaalbaar en dat weten we bij Partyhome maar al te goed. Wij maken er dan ook met alle plezier samen met de kids een groot feest van. Wellicht zullen enkele kinds zelf nog een optreden doen….

Om deze interactieve manier te kunnen waarborgen werken we enkel met professionele entertainers en artiesten die elke boeking als een unieke uitdaging zien. Bij het huren van een kindershow kun je dus veel interactie en spontaniteit verwachten! Ook voor de ouders zitten er verborgen grappen in.

Kindershows voor in jouw regio

Een kindershow huren kan in heel Nederland. Wij werken met onze acts namelijk landelijk en komen zelfs regelmatig in het gezellige België. Als artiest rijden we dus heel wat kilometers met als doel interactief kinder ententertainment te verzorgen via een kindervoorstelling.

Of het nu een kinderfeestje is of grote groep kinderen op school? Bij ons boek je altijd een geschikte show. Zo kun je dus een kindershow boeken voor een thema zoals de kinderboeken week. Maar kunnen we ook een voorstelling maken geschikt voor het afscheid van een leerkracht bijvoorbeeld. Als jij het kunt verzinnen, maken wij er een passende show van.

Wat zeggen andere over de kindershows

Eerdere klanten beoordeelden ons met een gemiddelde 9. Wij hechten veel waarde aan een goede service en een tevreden klant. Vandaar dat 100% van onze klanten Partyhome aanbevelen bij familie en vrienden (bron: huren.nl).

In 2018, 2020, 2021 en 2022 zijn we zelfs uitgeroepen tot huurtopper. Dit is een nationaal award in de verhuur,- en entertainmentbranche.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2