Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Goochelen met Bart

€450,00 excl. btw (€490,50 incl. btw)
Kenmerken
MAGISCHE INTERACTIEF HUMOR

De goochelshow van Bart zit boordevol met goocheltrucs, dans, humor en zeer veel interactie. Gedurende de show van 45 á 60 minuten krijgen kinderen de kans om hem te helpen bij allerlei goocheltrucs. Als dat maar goed gaat…..

Magische goochelshow voor kinderen!

Kindergoochelaar Bart bekijkt alles vanuit de ogen van een kind, hierdoor past hij de show snel en gemakkelijk aan op de leeftijd van de kinderen. Gebeurt er iets onverwachts in de zaal? Géén probleem Bart schakelt snel om door zijn grote improvisatie talent waardoor geen enkele show hetzelfde is. Jong, veelzijdig en vooral meedenkend, dat is wat Goochelen met Bart zo uniek maakt!

Wist je dat Bart een van de professionele kindergoochelaars van Nederland is? Jaarlijks verzorgd hij voor duizenden kinderen in Nederland en België goochelshows. Ook een op maat geschreven show behoort tot de mogelijkheden. Zo schrijft hij regelmatig shows passend bij een basisschool, de kinderboeken week en andere thema shows.

Goochelaar met show boeken en meer…

Een goochelshow boeken voor kinderen is bij Partyhome Verhuur en Entertainment altijd succes vol. Door de grote interactie en beleving zitten kinderen veel op het puntje van zijn of haar stoel. Naast een standaard goochelshow hebben we diverse thema shows. Wat dacht je van een show met pratende boom? De Toverboom is een kindershow met leuke technieken en grote beleving. Ook een goochelshow van een clown is mogelijk. Clown Dico’s kindershow zit vol met magische goocheltrucs.

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,35
Tijdsduur 60 minuten
Leeftijd 4 tot 12 jaar
Speelruimte 5 x 4 x 2,5 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1x 220V. i.v.m. geluid

Matt

Venray
  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10