Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Winkelpromotie

Een beleving tijdens het winkelen? Niets is zo belangrijk dan gezelligheid en activiteit. Partyhome Verhuur & Entertainment verzorgd consumentenacties en complete jaarplanningen voor winkelcentra. 

Winkelcentrum entertainment, dé beleving telt! 

Winkelen moet een feestje kunnen zijn. Even lekker ertussenuit en genieten van de laatste trends. Door het inzetten van de juiste entertainment, kun je de beleving van de klant sterk vergroten. Wanneer een klant zich op zijn gemak voelt, zal dit de koop stimuleren.

 

Winkelcentrum promotie, hét jaarplan in beeld 

Wij van Partyhome Verhuur & Entertainment verzorgen een compleet jaarplan voor diverse winkelcentra. Dit is een plan, waarbij we winkelcentra, het gehele jaar door voorzien van activiteiten en acties. Deze zijn passend aan doelen en uitstralingen. Jouw bezoekers zijn tenslotte tevreden klanten en je beste ambassadeurs. 

Nadat alle doelen en wensen zijn besproken in een persoonlijk gesprek, maken wij hiervan een jaarplanning. Afhankelijk van je doelstellingen gaan we entertainment en/of springkussens op de juiste manier inzetten. Dit kan een consumentenactie zijn, maar ook passende attracties in een thema. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: Valentijn, Pasen, Sinterklaas en Kerstentertainment. Wij zetten jouw wensen en ideeën met veel passie en plezier om in werkelijkheid. Laat dan ook gerust je wensen horen en neem contact met ons op 

Wij verzorgen diensten in eigen beheer. Op deze manier ben je verzekerd van de beste kwaliteit, korte en snelle schakelingen, met aantrekkelijke prijzen. 

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2