Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Luchtkussen huren

Een activiteit in het verschiet waarbij je een luchtkussen wilt huren? Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben een ruime keuze in luchtkussens. Een klein springkussen voor de kinderen, een groot springkussen voor de volwassene of liever een luchtkussen huren, waarbij samenwerking van groot belang is? Welk luchtkussen je ook kiest, bij Partyhome staan jouw wensen altijd centraal.

Verschillende soorten luchtkussens

Luchtkussens is een breed begrip. Zo hebben we ook een stormbaan luchtkussen voor uiteenlopende activiteiten. Wij hebben diverse stormbanen in het assortiment die verschillen in grootte. Zo is de kleinste stormbaan 9 meter lang en de grootste stormbaan wel 100 meter lang! Ook een opblaasbaar luchtkussen voor een kinderfeestje is erg succesvol. Zo huur je kleine luchtkussens vanaf €50,- incl. btw, op basis van afhaal.

Ook voetbal luchtkussens behoren tot ons brede verhuur assortiment.

Laat het werk uit handen nemen bij het huren van een luchtkussen

Je kunt bij ons een luchtkussen zelf komen ophalen of dit door ons laten verzorgen. Bij zelf afhalen kun je het luchtkussen in Deurne (Brabant) komen ophalen. Een aanhangwagen of bus is hiervoor in de meeste gevallen noodzakelijk. In het laatste geval komen wij het luchtkussen bij jou plaatsen en ook weer ophalen. Op deze manier heb je zelf bijna géén omkijken naar de op- en afbouw van het luchtkussen. Dit wordt geheel verzorgd.

Luchtkussen huren voor langere tijd

Een activiteit of evenement aan het organiseren, waarbij je een luchtkussen voor meerdere dagen wilt huren? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Dit met verrassende en voordelige huurprijzen. Regelmatig staan onze luchtkussens op festivals, campings en op meerdaagse evenementen.

Neem voor deze mogelijkheid vrijblijvend contact op, met een van onze enthousiaste medewerkers en het huren van een luchtkussen wordt nog voordeliger.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2