Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Bekend van TV

Een bekende TV held zorgt voor veel publiek en daar hebben wij bij Partyhome veel ervaring mee. Onderstaande bekende kinderhelden zijn dan ook succesvolle acts voor in winkelcentra.

Een echte publiekstrekker op jouw evenement? Denk dan eens aan een Meet & Greet met een grote kinderheld zoals: Het Zandkasteel, Buurman en Buurman of de BiBaboerderij. Allemaal (bijna) dagelijks op de Nederlandse televisie en niet meer weg te denken bij kinderen. Deze walking characters zorgen vaak voor veel publiek! Zeg nu zelf, welk kind wil er nu niet met zijn of haar grote kinderheld op de foto?

Op de foto met een echté kinderheld

Voor een kind is er niets zo speciaal als het ontmoeten van zijn grote TV held. Even een momentje waarbij je aan de grote TV held kunt voelen, knuffelen, hi-five geven of natuurlijk gezellig op de foto kunt gaan. Een blijvende herinnering voor jong en zeker ook voor volwassene. Want wie is er nu niet groot geworden met De Smurfen of de bekende Meneer de Uil…..

Meet en Greet met de énige échte!

Met het boeken van een van de bovenstaande bekende TV helden boek je altijd de énige échte. Alle bekende licenties, rechten en uitingen zijn goedgekeurd door de producenten. Uiteraard zal dit door Partyhome Verhuur & Entertainment verzorgd worden, zodat je zelf alleen meer kunt focussen op jouw evenement. Spreek je wensen uit, wij zetten ze met plezier om in realiteit!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2