Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Clown Dico’s kindershow

€450,00 excl. btw (€490,50 incl. btw)
Kenmerken
MAGISCHE INTERACTIEF VEELZIJDIG

Een goochelclown huren met afwisselende show vol met magische goocheltrucs, kleurrijke ballonnen, vrolijkheid en zeer veel interactie? Dan is de goochelshow van Clown Dico de juiste kindershow voor jouw evenement. Dé goochelclown welke al vele duizenden kinderen heeft laten genieten in Nederland en België. Daarmee is clown Dico een van dé professionele goochelclowns van Nederland.

Clown met doldwaze kindershow

Clown Dico is een vrolijke, jonge en energierijke goochelclown. Samen met de kinderen tovert hij met alles wat los en vast zit. Kinderen krijgen de kans om te helpen en worden dan ook geheel omgetoverd tot een echte goochelaar of bakker. Je zult zien dat ook jouw kind kan toveren. Tover je mee……..

Deze kindershow is geschikt voor evenementen, bedrijven, theaters en scholen met grotere groepen kinderen. Wanneer je een clown op kinderfeestje wilt huren is dat natuurlijk ook mogelijk. Clown Dico heeft hiervoor een speciaal programma.

Goochelclown en meer goochelshows

Deze doldwaze goochelshow van Clown Dico is slechts één goochelshow. Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment hebben diverse shows voor kinderen. Wat te denken van een themashow rondom vliegtuigen en vakantie? Pio Piloot is dan een grote aanrader. Of wat dacht je van een mysterieuze goochelshow met pratende boom? In alle opzichten staan kinderen in de grote hoofdrol en is de interactie zéér hoog. Maar kun je ook een goochelshow met goochelaar boeken. Laat ons je wensen horen, dan maken wij deze realiteit met een magisch tintje!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,35
Tijdsduur 60 minuten
Leeftijd 4 tot 10 jaar
Speelruimte 5 x 4 x 2,5 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1x 220V. i.v.m. geluid

Matt

Venray
  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10