Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Eyecatcher

Eyecatchers huren is een heel breed begrip. Een opblaasbare Abraham of Sarah pop voor een verjaardag, een skytube voor een opening/open dag, opblaasbare finsh boog voor een evenement of een opblaasbare Kerstman voor bij de kerstmarkt, zijn natuurlijk slechts enkele voorbeelden. Bij Partyhome Verhuur & Entertainment ben je voor het huren van een eyecatcher helemaal aan het goede adres.

-eenvoudig te plaatsen in slechts enkele minuten
-verschillende opblaasbare eyecatchers en blikvangers

De mooiste Abraham en Sarah poppen als blikvanger!

Bij Partyhome Verhuur & Entertainment zijn diverse prachtige Abraham en Sarah poppen te huur. De opblaasbare poppen zijn te huur in verschillende soorten en afmetingen. De Abraham en Sarah zittend op een biervat of wijnvat zijn maar liefst 3,80 meter hoog of de staande poppen van 3,20 tot maar liefst 4 meter hoog.

Eyecatcher of blikvanger zelf afhalen?

Je kunt de eyecatcher de dag voor het feest/evenement komen ophalen en de dag na het feest weer retour brengen. Wij zien dit dan als één huur dag. Het ophalen kan vrijwel op ieder gewenst tijdstip. Dit passen we zoveel mogelijk aan, zodat het bij jouw wensen aansluit. De opblaasbare blikvangers zitten allemaal in een transportzak (grote van een sporttas) en past dan ook gemakkelijk in iedere auto. Een skytube past op de achterbank of natuurlijk in de kofferbak. Ook de op- en afbouw is zeer eenvoudig en in slechts enkele minuten gebeurt door onze handige instructiehandleiding. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan snel de filmpjes bij de verschillende eyecatchers en oordeel zelf.

Wens je vrijblijvend advies? Wil je weten welke blikvanger het beste past bij je activiteit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2