Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Black Friday

Black Friday: dé feestelijke koopjesdag met uitzonderlijke hoge kortingen. De Amerikaanse traditie, welke een aantal jaar geleden (in 2015) ook in Nederland zijn bekendheid heeft gemaakt. Met passend entertainment weet Partyhome Verhuur & Entertainment deze dag(en) nog succesvoller maken.

Wat is Black Friday voor dag?

De feestelijke dag “Black Friday” is van oorsprong een Amerikaanse traditie en begint in Amerika de vrijdag na Thanksgiving. Dat is de dag, waarop de Amerikanen beginnen met de inkopen voor de Kerst. Winkeliers bieden hun producten aan tegen scherpe prijzen. Voor consumenten dan ook dé gelegenheid om grootse inkopen te doen.

In Nederland is deze “Zwarte Vrijdag” sinds 2015 groot geïntroduceerd door grote retailers. Anno 2019 bereid deze uitverkoop zich als een olievlek uit!

Entertainment en acties voor Black Friday

Maak deze speciale dag nog succesvoller en feestelijker met passend entertainment. Een enthousiaste presentator met een vrolijke babbel, die de speciale acties onder de aandacht brengt. Het bekende Hoger Lager rad of dé sensatie “Pop To See“. Entertainment voor Black Friday zal in alle gevallen volledig passend, bij jouw acties en wensen worden gemaakt.

Een consumentenactie of entertainment op maat? Onze entertainment specialisten helpen en adviseren je graag met de verschillende mogelijkheden. Dat wordt gewaardeerd door onze eerdere klanten. We hebben namelijk een gemiddelde 9 als rapportcijfer! Neem dan ook vrijblijvend contact op en laat je verbazen!

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2