Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Kraak de Kluis

€795,00 excl. btw (€961,95 incl. btw)
Kenmerken
SPANNEND VEEL INTERACTIE SPAAR SYSTEEM

Lever je kassabon in, grabbel een sleutel en “Kraak de Kluis” vol met prachtige prijzen!

Een gigantische kluis en een bak vol met sleutels is de consumentenactie vol met spanning en humor. Tegen inlevering van een kassabon kunnen klanten van het winkelcentrum (of meespelende winkels) een gokje wagen. Past de sleutel dan kraak je de kluis en ga je met prachtige prijzen naar huis.

Onze enthousiaste presentator maakt er een prachtig geheel van samen met een stijlvol decor. Maar helpt hij nu echt of word je voor het lapje gehouden?

Kraak de kluis, dé consumentenactie

Kraak de kluis word zéér gewaardeerd bij klanten! Net dat beetje extra’s doen voor jouw klanten is omzetverhogend, de klant komt dan graag nogmaals terug. Het is dan ook raadzaam om prijzen aan te laten sluiten bij jouw winkel of winkelcentrum. Op deze manier is de link al snel gelegd, “hé, die tas wil ik ook hebben”.

Deze actie kunnen we verder aanvullen met extra spelrondes voor nog meer spanning en beleving. We horen graag wat je wensen zijn zodat alles perfect past. Heb je nog vragen, stel ze ons gerust, onze specialisten staan voor je klaar.

Meer acties dan een kluis kraken

Wij zijn bij Partyhome continu bezig met het vernieuwen van consumentenacties. Naast de consumentenactie “Kraak de Kluis” hebben wij ook de toppers “Hoger Lager” of “Pop To See” ontwikkeld. Natuurlijk allemaal geheel compleet verzorgd met professioneel geluid, passend decor en bovenal een enthousiaste presentator!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45
Tijdsduur 4 x 45 minuten
Speelruimte 4 x 4 x 2,5 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1 x 220V. i.v.m. geluid

Helmond

Snel en goed geregeld.vriendelijk....

  • Assortiment: 8
  • Prijs en kwaliteit: 8
  • Communicatie: 8
  • Bereikbaarheid: 8
  • Advies en klantgericht: 8
  • Klantvriendelijk: 8
  • Medewerkers: 8
  • Gemiddelde: 8