Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Push the Button

€1200,00 excl. btw (€1.452,00 incl. btw)
Kenmerken
NIEUW VERRASSEND HUMOR

Een vreemde opvallende pilaar midden in de winkel of in het winkelcentrum zorgt voor spannende taferelen. Gaat er een bezoeker op de knop duwen? Hoelang gaat het duren “als” er iemand op deze knop duwt. Dat is de grote spanning en sensatie van “Push The Button”.

Push the button en win!

Dé pilaar met een grote rode knop zorgt tijdens deze consumentenactie voor veel sensatie. Val je in de prijzen, word je in de watten gelegd of is het helaas pindakaas? Bij “Push the button” is niets wat het lijkt en niemand weet wanneer het gaat gebeuren. De presentatoren houden de spanning goed vast en maken er letterlijk een complete show van.

Tegen inlevering van een kassabon (optioneel) mogen klanten een druk op de knop geven op de hoop dat er iets gebeurt. Om de 30, 10 of misschien wel 2 drukken valt een klant in de prijzen bij deze spannende consumentenactie. Alles is geheel in te vullen naar eigen wens, vermelde prijs is dan ook een vanaf prijs.

Meer spannende en ludieke acties

Wij van Partyhome Verhuur en Entertainment zijn continu bezig met leuke en ludieke acties. Veel verzorgen we op maat voor de klant zodat het altijd passend is. Naast deze maatwerk mogelijkheden hebben we ook andere leuke mogelijkheden. Wat te denken van het Hoger-Lager spel of het Rad van de Liefde? Beide succesvolle concepten die jaarlijks vele consumenten weten te verrassen.

Specificaties

Aantal personen 2
Tijdsduur 4 x 45 minuten
Speelruimte 1 x 1 x 1 mtr. (lxbxh)
Stroomvoorziening 1 x 220V. i.v.m. geluid

Jacqueline

Wenum Wiesel

Goede service en zeer vriendelijke medewerkers, hebben erg fijn dat de pop opgestuurd wordt en op dezelfde manier retour gezonden kan worden....

  • Assortiment: 5
  • Prijs en kwaliteit: 5
  • Communicatie: 5
  • Bereikbaarheid: 5
  • Advies en klantgericht: 5
  • Klantvriendelijk: 5
  • Medewerkers: 5
  • Gemiddelde: 5