Partyhome Verhuur en Entertainment
(169 Recensies)
Bekijk alle recensies

Zeskamp spellen

Zeskamp spelletjes huren voor een onvergetelijke zeskamp? Partyhome Verhuur & Entertainment verhuurt diverse leuke zeskamp spellen of helpt jou graag bij het organiseren van een complete zeskamp. Laat ons jouw wensen horen, dan gaan we er samen een passende zeskamp van maken, of bekijk onze zeskamp arrangementen.

Breed assortiment zeskamp spelletjes

We hebben een breed assortiment als het gaat om zeskamp spelletjes. Dit van het oer-Hollandse zaklopen, skilopen tot vliegend tapijt of de mega twister. De meeste mensen denken meteen aan de standaard spelletjes, maar ook bij andere spellen kun je denken aan een zeskamp. Zoals het woord al zegt: je hebt minimaal 6 spellen nodig voor een zeskamp. Dit kunnen de welbekende spellen zijn, maar ook sumoworstelen en twister zijn ware toppers voor een zeskamp. Dit zijn dan wel de iets grotere spellen.

Opblaasbare zeskamp spellen, ruime keuze

Wanneer je over meer ruimte beschikt, kun je de zeskamp gaan uitbreiden met opblaasbare spellen. Denk hierbij aan een stormbaan huren zoals: de Adventure Track of kies voor een waterattractie zoals: de zeephelling of de tobbedansbaan. Wij denken graag mee om er een geslaagd zeskamp van te maken.

Wat de gelegenheid, budget of doelgroep ook is, met ons aanbod slaag je altijd. Bel ons gerust. Onze attractiespecialisten staan graag voor je klaar.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2