Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Hoger Lager

€750,00 excl. btw (€907,50 incl. btw)
Kenmerken
SPANNEND ACTIEF VEELZIJDIG

Het bekende “Hoger, Lager” spel, echter dan in een nieuw jasje. Deze spelshow zullen wij van Partyhome compleet verzorgen. Enthousiaste presentator, sfeervol decor, geluidsinstallatie en uiteraard het bekende rad. De prijzen dienen door de klant zelf beschikbaar gesteld te worden. Op deze manier kunnen we bijvoorbeeld jouw (toekomstige) klanten de nieuwste producten laten zien.

Speluitleg Hoger Lager spel

De klant geeft een draai aan het rad, de eerste kaart waar het rad stopt gaan we mee beginnen. De presentator geeft de vraag aan de klant of de volgende kaart hoger of lager is dan de eerste kaart. Indien de klant deze goed heeft geraden zal de vraag wederom gesteld worden, “hoger of lager”. Dit zal tot maximaal 5 keer herhaalt worden tot de klant het foute antwoord geeft. Indien ze de hele rond uit weet te spelen wint ze de hoofdprijs van dé spelshow.

Natuurlijk kunnen we hierin erg veel aanpassen. Wij denken hierin graag mee onder ons bekende motto: “Jouw wens is onze uitdaging”. Dus, kom maar op met die uitdagingen.

Meer consumentenacties…

Wij zijn continu bezig met het uitbreiden van promotie- en consumentenacties. Naast deze consumentenactie hebben wij ook de toppers “Kraak de Kluis” of “Pop To See” ontwikkeld. Uiteraard allemaal compleet verzorgd met professioneel geluid, passend decor en een enthousiaste presentator!

Specificaties

Aantal personen 1
Reiskosten per k.m. € 0,45 p. km.
Tijdsduur 4 x 45 minuten
Speelruimte rondlopend of op één vaste plek
Stroomvoorziening 1 x 220V. i.v.m. geluid

Francis

Helmond

Gewoon top service. Netjes afgeleverd opgezet en opgehaald volgens afspraak. Altijd een net en schoon kussen. En geen gezeur of gezeik als het onverho...

  • Assortiment: 10
  • Prijs en kwaliteit: 10
  • Communicatie: 10
  • Bereikbaarheid: 10
  • Advies en klantgericht: 10
  • Klantvriendelijk: 10
  • Medewerkers: 10
  • Gemiddelde: 10