Partyhome Verhuur en Entertainment
(168 Recensies)
Bekijk alle recensies

Opblaasbare tent

Een feest in het verschiet, waarbij je echt wilt opvallen? Hét feest wat echt anders moet zijn dan een regulier feest? Dan hebben wij van Partyhome Verhuur en Entertainment dé oplossing, met de nieuwe rage: dé opblaasbare tent. Met diverse thema’s en verschillende soorten tenten, maak je het feest geheel anders dan die van andere!

Diverse soorten opblaasbare tenten

Ieder feest gaat uniek worden met een opblaasbare feesttent. Partyhome heeft ze in diverse thema’s in de verhuur. Wat te denken van een grote Beach bar of de populair Ierse Pub? Allemaal hebben ze een bijzonder karakter en zijn ze uniek in hun soort. Kun je géén keuze maken uit deze prachtige opblaas tenten? Laat je dan adviseren door een van onze feest specialisten.

Dé voordelen van een opblaasbare tent huren!

Een opblaasbare tent huren heeft naast de uniekheid nog diverse voordelen:

✓ Binnen ca. 15 minuten gereed voor gebruik
✓ Snelle afbouw
✓ Géén lastige constructies
✓ Direct feest klaar

Daarnaast is het natuurlijk ook een prachtige eycatcher in jouw tuin. Maar wist je dat onze opblaasbare tenten ook erg succesvol zijn bij festivals en evenementen? Al diverse grote evenementen hebben de ervaring van onze opblaas tenten ervaren. Uiteraard zijn alle benodigde papieren voor vergunningsaanvragen voor handen!

In alle opzichten zorgen wij voor een unieke beleving. Bekijk ook ons aanbod in partyverhuur.

Vragen over onze
producten of diensten?
Wij bellen je terug!

Stap 1 van 2